To mi konkretne u nas prijde zvlastni. Ano, eth porad stoupa ale co se tedka deje s cenama energii...uz mi prijde dost odvazne tolik penez dat do miningu.
To je za predpokladu ze tu elektriku nekradou no, jestli jo tak pak je to samozrejme jina
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
To mi konkretne u nas prijde zvlastni. Ano, eth porad stoupa ale co se tedka deje s cenama energii...uz mi prijde dost odvazne tolik penez dat do miningu.
Tak to přesně je že v zimě bude větší hlad protože je dřív tma a lidi chcou víc hrát než v létě když jsou u moře. Navíc vyšlo dost dobrých nových her. Na doporučené ceny úplně zapomeň. Na bazaru prodává kolega 6700 XT za 22 000 což je super cena na dnešní dobu a je to karta z obchodu.Spalovac_mrtvol píše: ↑úte 9. lis 2021, 10:31 Je to fakt smutný. Kartu se snažím sehnat už rok ale tyhle ceny to je prostě...
I když teda začíná to pro mě být čím dál těžší nekoupit, protože nevím jestli ještě vydržím čekal další rok než se situace zlepší. Doufal jsem že to bude lepší na vánoce jelikož mělo končit těžení eth, ale pak to posunuli o dalších 6 měsíců, takže minimálně ještě tak půl roku se situace nezmění. Kort přes zimu kdy jsou lidi doma.
To není o napísaní A alebo B, ale aj o výhodách. Individuálne projektové ceny, financovanie, reklamácie atď. Skús si naštudovať aj niečo o B2B napr.prihlasjmeno píše: ↑úte 9. lis 2021, 15:54 Vidím to trochu jinak, z praxe. Hráčů je dost, kteří by chtěli upgradovat grafiku, ale minimum jich nakupuje na Alze. I když - ani to nemusí být tak úplně pravda, když se podíváš na sloupeček prodaných karet vlevo. "nakoupila firma" a "nakoupil jméno" je tam tak půl na půl. Nebo se podívej do diskuzí k jednotlivým kartám - lidi to prostě pořád kupujou na hraní, i teď za tyto ceny. Na CZC furt staví a upgradujou počítače a ptají se, jestli jim to utáhne 3060 Ti (za 25k). Lidi si prostě rádi připlatí, ze dvou důvodů - 1) jsou až na půdu líní a 2) někdo si honí ego na tom, že to by bylo pod jeho úroveň nakupovat někde na bazaru od člověka, to on si radši připlatí jako správný borec a koupí totéž výrazně dráž - ale z obchodu.
A jinak - v čem je jednodušší zaúčtovat fakturu, jestli je tam na ní napsané A nebo B? Tomu moc nerozumím. Rozumím tomu, že jsou lidi líní a pohodlní a tak nahážou do jednoho košíku žrádlo pro psa, tablety do myčky a grafiku a mají to v jedné dodávce za jedno poštovné. Jakoby. Kdyby to objednali zvlášť, tak by sice platili troje poštovné, což opticky vychází nevýhodně, ale v reálu by mohli ušetřit i několik tisíc. Ale za těch 10 minut klikání navíc jim to prostě nestojí.
Faktem ovšem zůstává, že trh akceptoval dvojnásobné ceny grafik, takže nikdo nemá důvod zlevňovat. Kdybych nebyl vůl, vzal jsem si před rokem půjčku a nakoupil akcie nVidie. To by byl vejvar.
Jak to že bez záruky?