Po skoro prvom dohrati (mythic Azata) - hl.postava cleric/loremaster/rogue s ostatnymi postavami: Seelah paladin/rogue, Nenio scroll savant/arcane trickster, Sosiel - cleric, Arueshalae - espionage expert, Woljif - eldritch scoundrel, a Aivu

. Exli mi v ramci pribehu Wenduag aj Lann.
Musim napisat, ze tak nevyladenu hru som asi nikdy nehral. Kazda postava ma desiatky roznych abilit a moznosti, ktore ale nikto nikdy pouzivat nebude. A to preto, lebo su prisery s ktorymi sa bojuje bud velmi silne, alebo zase velmi slabe a gro abilit sa spusta (v bojoch na kola) v ramci jedneho celeho kola. Takze bitky su na 99% o tom, cim skor hodit co najnicivejsie plosne kuzlo ktore zranuje len protivnikov, alebo co najnicivejsie kuzlo ktore zrani jedneho protivnika. Takisto je potrebne mat vela postav, ktore davaju touch attacky, bez toho su bezni bojovnici nahrati(mozu pouzit sunder armor, ale zase ide o abilitu ktora sa vyvolava cele jedno kolo). Takze vsetko co sa tyka bojov, je prudko v hre nezvladnute.
Mesto v Abyss bola nocna mora, typkovi, ktory vymyslel pohyblive domy bez moznosti ten pohyb nejako ovladat by som dal ocenenie Vladimira Putlera
Na druhu stranu pribeh okolo worldwoundu je super, tam si uzivam vacsinu zvratov.
Je to fakt hra dvoch minci, extremov.
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle