Když občas slyším některý ty skřeky, tak mám pocit, že bych některým mohl dělat s klidem fotra ..
Barvy mě zas tolik neserou, jako spíš světla. Místy není vidět ani hovno a když pak koukáš ven, tak mám pocit, že mi to vypálí oči...
Moderátor: Baneshee

Pěkné, moc se mi líbí, ale hlavně aby fungoval pořádně nový anticheat, a není co řešit.

S timto naprosty souhlas.Twitter user ‘1800kissland’ explained why they felt this decision made Warzone seem stale, writing: “Although Modern Warfare and Vanguard run on the same engine, Warzone staying on the MW client means same perks, same menus for 3 years now, and Vanguard weapons being ported to Warzone.”
“They should have made [Pacific Caldera] native to Vanguard.”

Já to vidím spíš naopak, čekal jsem velkou změnu a ta nepřišla. Čekal jsem od toho víc, je to pořád to zabugované a špatně optimalizované MW s novou mapou. Vanguard se mi hraje daleko lépe ale bohužel se to tam nedá trénovat, protože ten gameplay je trochu odlišný a podle mě lepší a rychlejší. Jsem fakt zklamaný že "nový" Warzone není založen tom samém, jinak bych to hrál velmi rád. Ale samozřejmě 100 lidí 100 chutí.Problém je že lidi nemají rádi velké změny proto to hejtujou.