Primární monitor je vlevo, sekundární vpravo. Přihlašování do Windows 10 probíhá na primárním, levém monitoru.
A mám následující problém.
Malý monitor Benq jsem používal pro běh MS Outlook 2016, který jsem na něm měl maximalizovaný.
Ostatní věci jsem otevíral na velkém monitoru. S tím, že občas jsem si nějaké okno přetáhl a maximalizoval na malém monitoru.
Vše v pořádku fungovalo, dokud jsem jako velký monitor používal LG IPS231P, připojený redukčním kabelem Displayport (PC) == DVI-D (monitor).
Ale co jsem přešel na kombinaci uvedenou výše, tak po určité době spánku obrazovek se mi Outlook, maximalizovaný na malém monitoru, přehodí na velký monitor (jakmile odemknu Windows).
A už nevím co s tím, nic se mi s tím nedaří udělat, aby to fungovalo jako dřív.

Monitory jsou v režimu Rozšířená plocha v Ovládacím panelu pro HD grafiku Intel.
Instalace nového monitoru probíhala tak, ža jsem za běhu Windows 10 z DisplayPortu odpojil monitor LG IPS231 a do DisplayPortu zapojil nový monitor Iiyama ProLite XUB2492HSN.
Pak byl jako primární monitor malý Benq G922HDA, ale to jsem v nastaveních přehodil, že primární je ta Iiyama, a že je vlevo.
Poradí někdo, prosím, co s tím, kde může být zrada?
Jak docílit, aby okno Outlooku "drželo" na malém pravém monitoru?