Zdravím,
řešíme jedno PC, kde je nainstalovaný Office 2019 včetně Outlooku.Outlook jako takový je celý v češtině, ale hlavní složky Odeslaná, Koncepty, Koš a jiné jsou v angličtině, tedy Sent, Drafts, Trash a další. Zkoušeli jsme "Outlook.exe /resetfolders" a "Outlook.exe /resetfoldernames" ale bohužel nefunguje. Zkoušeli jsme i MFCMAPI, ale do nastavení nás to nepustí. Zkoušeli jsme odinstalovat, odebrat registry a znovu nainstalovat z účtu Microsoft s nastavením českého jazyka, ale stav je pořád stejný.
Napadá prosím někoho, jak ty složky přejmenovat nebo změnit na češtinu? Zkoušeli jsme i webovou aplikaci, kde jsme znovu přenastavili češtinu, ale pořád nic.
Předem děkuji.
Outlook 2019 názvy složek
- pankys
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Outlook 2019 názvy složek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Alfajk
- Začátečník
-
Re: Outlook 2019 názvy složek
myslím, že to nepřejmenuješ, jsou tak uložený na serveru, vzniknou při založení a prvním přihlášení a pak už se to prostě táhne, u některých lidí máme "kalendář" a někdo má zase "calendar"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- pankys
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Lze to tedy ovlivnit při první instalaci nebo je to dané? Mě osobně je to jedno a složky v AJ by mi nevadily. Nic méně na druhou stranu chápu uživatele, který to chce mít plně v češtině.
Eventuálně existuje nějaký e-mail na Microsoft? Všude jsem dohledal pouze telefonickou podporu. Tak kdyby někdo věděl, budu rád za info.
Eventuálně existuje nějaký e-mail na Microsoft? Všude jsem dohledal pouze telefonickou podporu. Tak kdyby někdo věděl, budu rád za info.
- Alfajk
- Začátečník
-
vzikne to při prvním přihlášení uživatele, podle toho, z jaké jazykové verze se přihlásí, potom už se to s ním táhne - jsou to jakoby "systémové složky" v mailboxu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Holda
- Středně pokročilý
Pokud změníš výchozí jazyk na mailserveru, měly by se ti přejmenovat.
Nevím, co máš za poskytovatele, ale M365 E3 to tak má.
Nevím, co máš za poskytovatele, ale M365 E3 to tak má.
.
- pankys
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení jsme zkoušeli i přes WebApp, ale zvláštní je, že když nastavíme češtinu, po uložení tam je Slovenština. Nic méně v Outlooku se nic nezmění. Jedná se o soukromé maily na Seznam.cz a Office 2019 Professional.
- Alfajk
- Začátečník
-
dneska jsem to zrovna řešil v O365 - změna podle parametru v zástupci - https://www.howto-outlook.com/howto/ren ... olders.htm