_DAVE_ píše: ↑stř 10. úno 2021, 13:51
Co si budem povídat, hry jako Last of Us jsou v herním průmyslu na špici a i s desetiletým zpožděním mají co nabídnout.
PS2 emulátoru jsem v GranTurismo4 odehrál možná 200hodin. A pohoda.
Jsem to vsiml az ted ze je tu tento tread a rad bych pridal zkusenosti.
Jako ciste PC hrac, kdyz jsem v dobe PS1 skoncil s konzolema, bylo vzdy priorita to klidne stahnout, emulovat a proste danou hru pres zmineny emulator nejak nastavit a zahrat

PS1 emulace celkem sla ale i tak nekde haproval zvuk treba u Resident Evil 2.
Mezi tim nez se to vse vyladilo, nez to vubec bylo dobre provozu schopne, tak ta hra hrozne graficky zestarla a uz to nebylo tak nejak ok.
Vzpominam na ePSXe. Je to podobne jako uz dnes v te grafice nebavi Silent Hill 1

A to ho mam i na PC kde se jen instaluje a hraje.
PS2 PCSX2 vzpominam Project Zero 1 a 2 tj Fatal Frame bezelo v poho. 3 dil mi dobu nesel rozchodit.
Forbidden Siren 1 - super sel. 2dil nemel moc ok grafiku, kdyz ji clovek vylepsil zase to udelalo cerne cary pres monitor a neslo to vyresit
PS3 RPCS3 - emulator se tu nabizel, kvuli treba 3 - 4 hram nebudu kupovat konzoli, ktera je po letech vybehovka. Takze zkouseno.
Nejlip se povedl asi Silent Hill Downpour. Hraje mi na tom fajn, jen teda jak lze nekde vycist, jsou tam lokace kde zcerna obraz a musi clovek ten mini kousek projit poslepu nez dal to hraje. Hra funguje jak pro W7 tak pod W10 ale je to uz vyladeny takze nemusim dobu ladit emulaci.
Clovek by to i koupil kdyby se ta hra predelala trochu a vydala i na PS4, takto muzeme byt radi za aspon neco.
Podarilo se rozjet i treba God of War ten starej 1 az 3 dil ale nebavil.
Splatterhouse slo jen menu a dost.
Red Dead Redemption 1 nesel.
Last of US se mi nejaky ten rok zpet nepodarilo rozjet.
Blood Curse ta hra se rozjede ale spadne, sem tam cuka, hadam ze to nezvlada pc.
Hadam ze nez cekat dalsi roky je lepsi dnes koupit konzoli PS5 a zahrat ty hry tam

Sehnal jsem je skoro zadarmo, byla tu dobu akce nejak ty hry po 200czk na vanoce, od te doby uz tato akce tolik nebyla a bylo to vzdy drazsi.
Jina hra Order 1886 za 150czk z druhe ruky, jen me stvalo to shaneni vecne hry v krabicce.
Kdo je sikovnej jako moje kamaradka, tak koupil PS5 5x, 1 kus si ponechal, dalsi 4 kusy prodal a konzole se zaplatila a byla zadarmo

Takze v teto dobe fakt nestalo za to vrtat emulator