My 2 cents:
DAN A4 v4.1 by som neodporucal na zaciatok, najvacsi problem je uchladit CPU a zhanat kvoli tomu 92mm AIO sa fakt neoplati.
A4-H2O bude lepsia volba, alebo kldune aj povodna SSUPD, pri oboch teda AIO. Nemam to az tak nastudovane, ale Arctic Liquid Freezer II alebo NZXT Kraken v prislusnom rozmere by mali stacit.
Co sa tyka samotneho HW, tak momentalne je to trochu blba situacia.
Teraz by som bral
Intel, konkretne 12600KF, podla tvojho popisu by mal byt absolutne dostatocny a myslim ze aj do buducna nieco vydrzi.
Problem je ale v ITX doskach, cenovo vyssie + maju DDR5. Zohnat Gigabyte Z690I ddr4 alebo nieco podobne asi nebude az tak easy, alebo napr
B660
AMD by si kupoval uz 'staru' platformu ale vies usetrit.
5600X alebo 5800X najdes aj bazarovky, dosku by si mohol brat novu. 5800 sice vedia poriadne vypekat, ale to vies odladit v BIOSe. 5600 je na zvazenie, kedze to ma len 12 threadov, co sice teraz staci ale do buducna pre istotu by sa 16 hodilo.
Gigabyte X570
S je asi najlepsi ITX AM4 board, ale daju sa kludne aj ine, zalezi ake konektory potrebujes, pripadne layout.
Bal som sa tych vrtul co davaju na chipsety, sam to mam na doske.. zregulovany ten maly fan na 1500 - 2500 RPM nie je pocut. Prinajhorsom to odpojis.
Disky verim ze si najdes, zdroj urcite
Corsair SF600 alebo
SF750 ale platinove verzie, kedze maju sleeved kable. Ovela lepsie sa s nimi pracuje.
Posledne Optimum Tech na YT a subreddit r/sffpc su celkom uzitocne studne informacii ak sa rozhodnes ist do tohto formatu. Bacha, je to navykove