Nevím proč bych měl být za blbce. Jasně píšu, že vím proč to tak testují ale přijde mi to vtipný.
Tak třeba PUBG se dá krásně otestovat. Dáš si jednu hru pustit replay a změříš. Pak vyměníš CPU a dáš replay a máš to. Ono všechno jde když se chce. Custom match, atd...
Tak jasný že v 8k bude rozdíl nula, nula nic.
Ale většina má dneska 1440p monitory a bylo by to pro ně přijatelnější a pochopitelnější.
Viz třeba to CS:GO a Fortnite, hrany hry, celkem konzistentní.
I ten BF by šel otestovat, jen by se pak musel statisticky zpracovat a to už je moc práce... Co se nikomu nechce dělat, nebo ji nikdo nezaplatí.
Ještě takovej příklad jo, v nějaké hře mi vyjde AMD v 720p o 30% lepší, jenze já hraju v 1440p. Kolik výkonu mi to reálně přinese? O kolik budu mít lepší FPS? O 5% ? Nebo 10%? Chápete kam tím mířím ne?
My co sem chodíme si to dovedeme asi odvodit a zkušeným odhadem odhadnout, ale BFU uvidí 30%, postaví si nový komp a pak fňuká že má o 5% lepší FPS. Kapiš?
Jasný vypadá to, že AMD bude mít něj herní procesor, ke všemu do starých desek kterých se všude válí milion, plus pro spoustu lidí top strop upgrade ale...