https://www.youtube.com/watch?v=6pV93XhiC1Y
Za mě asi je tohle jasný... prostě hlavně nahonit fps... DLSS 2 bez reflexu může mít výrazně nižší inputlag, než DLSS 3 s REFLEX!
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Až tu bude nějaký Ryzen 7800X3D, dočkáš se vyššího nárůstu fps s DLSS i bez fake snímků - tam to sedí jen na CPU limitu... proto taky ty fake snímky takhle zvyšují lag zpět na nativ

To já mám podobný, právě proto jsem zvyklej na vysoký fps a Hz a nízkej inputlag a jak jde fps pod 100, tak už mi to fakt hodně vadí.DOC_ZENITH píše: ↑stř 28. zář 2022, 21:33 U mě to taky potvrdilo co jsem zhruba tak předpokládal a rozhodně to nikdy nezapnu.Ale je dobře že jsme spokojeni se závěrem, jen máme úplně jiné požadavky co je pro nás při haní prioritou. Já jakožto někdo kdo vyrůstal na CRTčkách a voodočkách budu vždy bojovat za co nejmenší inputlag a tenhle "trade" co DLSS 3.0 nabízí nikdy neudělám.

Stejná situace jako ze SLI/crossfire, nebo těch šílených dvoučipovek alá GTX 590, HD5970 apod. Někteří tohle byly schopni vzít na milost kvůli fps (které ale lag moc nezlepšovalo - pokud měl být dobrý framepacing). Já si vyzkoušel v těch dobách obojí a na SLI GTX580 sem akorát viděl, že corsair HX750 byl schopný ustát peak spotřebu 900W

"že se to při vysokých FPS asi ztratí" no, když to nebude vidět, tak snad o to jde, ne? Já si hru po snímcích běžně nepauzuju, zato rozdíl mezi 40 a 80ti fps poznám hned

Vždyť to podle toho dřívější screenu z CP2077 je blbost... native 108 ms nebo 62 ms reflex on. DLLS3 54 ms. Kde je ten větší inpulag než native?DOC_ZENITH píše: ↑čtv 29. zář 2022, 15:32 Jo a při těch 80 budeš mít ještě větší inputlag jak při těch 40 lahůdka. Mnohem lepší by bylo nasadit jen DLSS2 na quality a měl by jsi 60 + s menšim lagem.

DLSS frame generation vypadá snad ještě hůře než OLED motion interpolation. Na DigitalFoundry jsou ukázky. Dobrý je že to lze vypnout, vybere se standardně DLSS 2 kvalita a tohle je toggle vedle alespoň ve Spidermanovi. Takže nakonec ok, jde to vypnout.

že by v CPU limitovaným spidermanovi?