AORUS RTX 3090 GAMING BOX
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- yut
- Začátečník

-
AORUS RTX 3090 GAMING BOX
Neměl by někdo zkušenosti s grafikou z tohoto boxu? Byl mi nabídnut tento box za 15 000, ale má to samozřejmě řadu háčků. Jednak je vykuchaný vnitřek, druhak zdroj ani nemá vypínací tlačítko, ale mně jde v podstatě jen o to, zda by šlo grafiku přesunout přímo do skříně u desktopu, popř. zda se to dá nějak jednoduse udělat. Vzhledem k chlazení a ke konstrukci karty je na zvážení, zda se do podobných pokusů vůbec pouštět a nepřiplatit si za normální edici, která se ale zase pod 20k těžko shání..
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: AORUS RTX 3090 GAMING BOX
Ber, pokud to nebereš dej mi pls kontakt.
Po drobných úpravách není problém to dát do PC, akorát ti bude chybět zadní backplate.
A možná budeš mít krátký hadice na to dát někam rozumně ten 240mm rad.
Po drobných úpravách není problém to dát do PC, akorát ti bude chybět zadní backplate.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- yut
- Začátečník

-
Do skříně R5 Define, radiátor jedině někam na dno, ale ta karta tam nebude držet a taky budou asi dělat problém výstupy...abych to nemusel zezadu celý odstřihávat..
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak radiátor dolů je blbost, všechny bubliny budeš mít v pumpě. A zadní plech je otázkou pár minut v dilně, u někoho s 3D tiskarnou a nebo pár minut na laseru. Řešit to rozhodně jde a za ty peníze se to podle mě vyplatí.
Na ten radiator se dá udělat nějakej držák.
Na ten radiator se dá udělat nějakej držák.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- yut
- Začátečník

-
Ta hadice je krátká, o upevnění nahoře nemůže být ani řeč a dát radiátor na bok skříně je asi taky nesmysl. Jak velký problém je výměna za delší?
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem kuchlý neměl, ale fik fik - prodloužení - (dobastelní malé expy) - doplnit - hotovo. Všechno jde, když se chce.
Nevím co přesně tam je a jak to je. Ale většinou to není nepřekonatelný problém. Pokud bys chtěl, můžu se ti na to mrknout...
Případně ! Sehnat pasiv z GB - páč bych vsadil boty, že to PCB bude stejný jako na nějaké z jejich jiných karet.
Nevím co přesně tam je a jak to je. Ale většinou to není nepřekonatelný problém. Pokud bys chtěl, můžu se ti na to mrknout...
Případně ! Sehnat pasiv z GB - páč bych vsadil boty, že to PCB bude stejný jako na nějaké z jejich jiných karet.