Tak jsem to zkusil. i9-12900K / RTX 4090 - ve 4K na max DLSS 2 na quality a zapnutym DLSS 3 to dava asi 100-120 FPS v prirode a kolem stovky v Novigradu.
Tady je screen z namesti z Novigradu, kde je hodne NPC:
Barvy jsou rozdrbane, protoze jsem mel zapnute HDR, ale jde tam videt 110 FPS - pohodicka. S DLSS 2 na balanced uz to ma skoro porad 120 v prirode i ve mestech. Kazdopadne kdyz jsem na namesti v Novigradu zkusil vypnout DLSS 3, tak jsem okamzite spadnul na 55 FPS a ~70% vyuziti GPU - bez generace snimku ani ranu, leda ze mate procesor o par generaci z budoucnosti.
Takze v tomhle ohledu celkem spokojenost, ale co me vytaci je posranej stuttering, kdy se to proste nahodne lehce posekava, nez se to konecne tak nejak ustali (v dane lokaci, pak to zase zacina na novo). Taky jsem se setkal s vizualnim bugem, kdy jsem na ceste videl jakoby ctverce v texture. Jako evidentne je to jeste docela nedopecene a chtelo by to par patchu, ale se surovym vykonem jsem celkem spokojeny, jelikoz 4090 zvladne 4K / 120 FPS na max.
Akorat bych jeste doporucil vypnout Hairworks - nekdy to nedela nic, ale nekdy to sezere dost vykonu. Stejne jsem ty hairworks vlasy nemel rad a vzdycky to vypinal.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs