Do HDR přepínám jenom cíleně při hraní HDR her nebo při sledování HDR videa. Jinak SDR a brightness na 3 z 50
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/cool.gif)
Moderátor: maXXmilian
Zajímavé, jasný zátěžový non-stop 3 měsíční test, kde pořád je logo televizní stanice a informativní pruh, tyhle testy už jednou RTINGS udělali, ale stejně masakr jak LG v podobě C2, ale i C1 či G2, na nich není alespoň podle mě vůbec znát, že by tam bylo něco vypáleného.satanicek666 píše: ↑sob 11. bře 2023, 10:07 https://www.sector.sk/novinka/285582/te ... v-v-tv.htm Taký testiiik
Nebolo to tak vyrazne, u mna to bol pas na spodku monitora cca 2 3 pixelovy po celej spodnej dlzke... Ale takto instantny fuck off som teda necakal. Pojde samozrejme prec ale aspon si ho zatial skusim.satanicek666 píše: ↑pát 10. bře 2023, 13:17 Třeba bych nesnes u tohoto SAMSUNGU ty artefakty, zobrazující se při vypínání určitých programů a hlavně ty RGB hrany oken start od 7:40 https://www.youtube.com/watch?v=axjw00X ... DisplayGuyDle mě je to na RMA a to není jediný případ...
To už taká doba je a bude celkovo horšie. To iste aj s hrami. Nepametam kedy vyšla hra ktorej netrebalo do mesiaca cca 3giga opravných patchov alebo aj rok ju opravovali
Používáš DP nebo HDMI? A co tam máš za FW? S nejnovějším FW 1442 jsem tenhle bug ještě neviděl.riXo píše: ↑sob 11. bře 2023, 13:13 Vcera vecer som si priniesol domov Samsunga, tak ci tak som planoval skusit tuto 34ku ako format, ze ci by mi vobec vyhovoval. Asi po prvej hodine som videl tento artefakt:
Nebolo to tak vyrazne, u mna to bol pas na spodku monitora cca 2 3 pixelovy po celej spodnej dlzke... Ale takto instantny fuck off som teda necakal. Pojde samozrejme prec ale aspon si ho zatial skusim.satanicek666 píše: ↑pát 10. bře 2023, 13:17 Třeba bych nesnes u tohoto SAMSUNGU ty artefakty, zobrazující se při vypínání určitých programů a hlavně ty RGB hrany oken start od 7:40 https://www.youtube.com/watch?v=axjw00X ... DisplayGuyDle mě je to na RMA a to není jediný případ...
Som zvedavy ako sa na nom bude pracovat, kedze casovo mi praca / zabava vychadza tak 50:50. Outlooky, excely, SAPy a ine prkotinky budu asi vacsi test ako hry a media, ktore viem ze na nom vyzeraju paradne.
Mám monitor od Vánoc, několikrát se mi to stalo asi při ukončování fullscreen aplikací, takovej tenkej proužek dole. Ale určitě ne denně a v poslední době jsem to nezaregistroval už vůbec, tak jsem myslel, že už je to nejspíš opravený. Stačilo jenom třeba přepnout z HDR na SDR nebo naopak a hned to zmizelo. Někde jsem na redditu čet, že by to mohlo jít upravit přes CRU, ale nemůžu ten post vůbec dohledat. Jestli máš zkušenost s CRU, můžeš se podívat, když rozklikneš Detailed resolution, co tam máš v kolonce Back porch za hodnoty?riXo píše: ↑ned 12. bře 2023, 13:45 Pripojene DP, ten co bol prilozeny. Vcera som updatoval na 1442 a prave pozeram, ze tam aj pise kedy som naposledy daval check for updates.
Takze vcera o 12:30 prebehol update a o 17:00 vecer mi skocil ten bug.. nahraval som ho, tak mam timestamp pre oba eventy![]()
Pred 1442 si ten bug uz mal?
CRU som zatial nepouzival. Ak myslis tuto hodnotu, tak je to nasledovne :