Kdyz se ti nelibi schema, tak mi ukaz jine, s dvema radiatory. Nejak moc nechapu, jak bych to chtel vymyslet, ale rad se necham poucit...
Chapu, ze vis, jak funguje odstredive cerpadlo, ja vim zase jine veci, o kterych ty nemas ani poneti
Moderátor: morke

Pokud máš prosklenou bočnici, tak bych dal přední ventilátory jako push. Vypadá to pak mnohem lépe.Shaquille píše: ↑pát 31. bře 2023, 20:18 Diky...
Mam nejak zakodovano, ze voda v okruhu se na vstupu a vystupu z radiatoru lisi o par °. Tedy nema smysl resit poradi v komponent v okruhu...
edit. ty horni fany jeste vymenim za cerne. Koketuju s myslenkou, ze tam dam Artic P12 RGB. Jeden bych dal i dozadu na vyfuk... jeste to promyslim. RGB jde vypnout vzdy a nejde mi o blikatka, ale chtel bych jen jednu barvu.
Co se týká směru proudění vody, tak s variantou pumpa-cpu-gpu jsem s kapalinou Aqua Computer Double Protect nikdy neměl v okruhu žádný bordel ani po dvou letech provozu. A to jedu na celkem vysoké teploty vody.

Aha, tak to jsem něco přehlídnul. Psal jsi, že ti tam jde i push/pull varianta, tak jsem v tom neviděl problém.