Zdarec,
uz nejakou dobu si cas od casu zahraju jednu hodne starou hru - Settlers 2 - ktera je uz dneska free a udajne stale dochazi k vylepsovani...
Posledni dobou se celkem nudim takze se tady na foru docela casto poflakuju a ctu si kde co takze jsem narazil i na odkaz na web ktery projede soubory a hleda viry - virustotal -
Vcera jsem si stahl novou verzi hry v .zipu a soubor jsem si ze srandy projel prave pres onu stranku a naslo mi to zajimave veci, nejsem si teda jisty zda je dale bazpecne hru hrat
Aktualne pouzivam - Eset Smart Security Premium - a ten mi nic nehlasi takze jsem ted trochu v pasti
Mohl by mi prosim nekdo poradit jestli je to bezpecne nebo se na to mam radeji vykaslat??
Diky
virus.bitminer
- PraSox
- Začátečník
-
virus.bitminer
CPU: AMD R7 7800x3D + Noctua NH-U12A chromax.black MB: Asus STRIX B650E-F RAM: G.Skill 32GB (2x16GB) DDR5 6000 CL30
VGA: Asus STRIX RTX 4070Ti OC SSD: Kingston KC3000 - 2TB PSU: Seasonic Vertex GX - 1000W CASE: Fractal Design Define R6
VGA: Asus STRIX RTX 4070Ti OC SSD: Kingston KC3000 - 2TB PSU: Seasonic Vertex GX - 1000W CASE: Fractal Design Define R6
- killerek
- Začátečník
-
Re: virus.bitminer
Teda nez stahovat nejake pofiderni zavirovane verze Settlers 2, tak se da kazdu chvili za par supu v akci koupit verze pro moderni PC, kterou Ubisoft vydal par let zpatky.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
A odkud to stahuješ? Netušil jsem že to vydali free, tak že bych se podíval jak moc je to legit.
Osobně bych se na to vykašlal pokud to není ověřený zdroj a koupil verzi na GOG za €2,49 To je dneska prakticky zadarmo taky
Edit: na 10th Anniversary jsem úplně zapomněl jestli myslíš tu. Ta je tam ale taky a dokonce stojí stejně
Osobně bych se na to vykašlal pokud to není ověřený zdroj a koupil verzi na GOG za €2,49 To je dneska prakticky zadarmo taky
Edit: na 10th Anniversary jsem úplně zapomněl jestli myslíš tu. Ta je tam ale taky a dokonce stojí stejně
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- killerek
- Začátečník
-
Jeste vysla History Edition nekdy 201x na Uplay, ale nevim, jak moc se lisi od 10th Anniversary
- PraSox
- Začátečník
-
Je to nejaka nemecka fun stranka - https://www.siedler25.org/ - , hraju to z nostalgie, to co vydali pred par lety jako remastered edici je proste hnuj...Mr.Nigga píše: ↑pon 1. kvě 2023, 19:44 A odkud to stahuješ? Netušil jsem že to vydali free, tak že bych se podíval jak moc je to legit.
Jde tam hlavne o to ze se to da hrat online s lidma
CPU: AMD R7 7800x3D + Noctua NH-U12A chromax.black MB: Asus STRIX B650E-F RAM: G.Skill 32GB (2x16GB) DDR5 6000 CL30
- pilarius
- Začátečník
Za mě je to safe, nebál bych se toho.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
Jo počkej, to je RTTR? To jsi měl říct hned, za mě safe
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur