Posralo to AMD, posral to Asus, posral to GB. Dělají na tom, opraví se to (tady byl můj point s tím, že nastavit na tvrdo napětí nemusí být řešení, když tam furt může téct bambilion ampér, v nějakém nekorektním stavu). A mrtvých CPU je jen pár, stejně jako "obrovského" problému s 12VHPWR.
Srovnávám to se Spectre a Meltdown z jediného důvodu. Je to tak nějak největší kauza Intelu za poslední dobu co si pamatuju. Páč si pamatuju jak tady někteří kydali tuny hnoje na Intel a jak je to špatný a jak serou na zákazníka atd... A teď je tady nějaký, dobře jiný problém, u AMD a všichni pohoda klid, shořelo CPU spolu s deskama protože nezafungovali ochrany které tam evidentně mají být. (ne podle mě, ale podle Burkeho, kterej snad už nějakou vypovídající hodnotu má, ne?) a je to pohoda, je to AMD.
1 kvartál ještě jaro nedělá. O tom, že Intel se podle mého aktuálně zaměřuje úplně jinam než na CPU jsem tady už psal a až čas ukáže jestli jsem měl pravdu nebo ne.
Pro skalní fandy, nekydám hnůj na AMD, aktuálně mám na stole 4 PC a 3 jsou s AMD. Jen teď prostě ještě chvíli čekám co a jak bude, páč mám rád jistotu. A kdybych si měl stavět PC pro sebe tak je 78000X3D naprosto jasná volba. A Intel potřebuje konkurenci jak prase drbání.
EpicGamer: To s těmi RAM a napětím je na mě? Doufám, že ne.
PS: běheme víkendu už snad odladím to 7950X3D a zkusím kolik FPS mě vyhrne ten WarZone 2.0 Benchmark, páč s RTX 4090 by to mohli být dobrý čísla.