V niektorych diskusiach uzivatelia pisu teploty okolo 60 stupnov ako normal, tak teraz neviem ci je niekde u mna chyba, ale mam proste stastie na kus procesora, ale mam boxovy chladic na p4 2.8 s HT ovladany podla teploty a teraz k veci: v 2D prostredi (win, praca s office, photoshop, pozeranie filmu, mp3 atd atd) mi teplota procaku nestupne nad 26 stupnov a chladic si stebota na 1800 otackach, ked spustim hru teda 3D tak sa teplota procaku zodvihne aj do 53 stupnov ale nikdy nie viac, napr taky prime95 mi teplotu nezodvihne nad 40 stupnov
a teda moja otazka znie ci je to normalne alebo moze byt chyba v senzoroch, pretoze mi ukaze tieto hodnoty aj aida aj speedfun
PS: mam windtunnel, vpredu nasava titan na 2500 otackach a vzadu vyfukuju dva titani ovladane teplom (priblizne na 1800 otackach)
jojo teplutka vklidu, sice desky si merej co chtej jak chtej ale dokud to nic nedela, tak to neres, mel jsem MSI, ktere ukazovalo 74°C ale chladic byl celkem vlaznej, nakonec jsem zjistil ze cidlo spatne ukazovalo, v nove desce neprelezu 53°C, takze na to kasli a but stastnej ze ti to jede )
No ja mam tiez dobru teplotu ked siahnem na chladic este mam aj pocit ze este aj moju ruku chladi ale ten vymysel co my hadze vnutorne cidlo tak to nechapem hral som sa stym dal som tam co najviac zatazovacich testov a dosiahol som 80-82C co je dost na ten prcak ale pri normale tam je okolo 60C
Noxius píše:V niektorych diskusiach uzivatelia pisu teploty okolo 60 stupnov ako normal, tak teraz neviem ci je niekde u mna chyba, ale mam proste stastie na kus procesora, ale mam boxovy chladic na p4 2.8 s HT ovladany podla teploty a teraz k veci: v 2D prostredi (win, praca s office, photoshop, pozeranie filmu, mp3 atd atd) mi teplota procaku nestupne nad 26 stupnov a chladic si stebota na 1800 otackach, ked spustim hru teda 3D tak sa teplota procaku zodvihne aj do 53 stupnov ale nikdy nie viac, napr taky prime95 mi teplotu nezodvihne nad 40 stupnov
a teda moja otazka znie ci je to normalne alebo moze byt chyba v senzoroch, pretoze mi ukaze tieto hodnoty aj aida aj speedfun
PS: mam windtunnel, vpredu nasava titan na 2500 otackach a vzadu vyfukuju dva titani ovladane teplom (priblizne na 1800 otackach)
sem ta tom podobne procak viz.podpis a v klidu nakejch 27 a pri zatezi mi to ukazalo max 41 stupnu teda v pc probe v biosu sem vydel nejvetsi teplotu 47 stupnu asi ty cidla fakt nebudou moc spolehlivy