Za mě velká spokojenost.

Zrovna jsem si v pondělí hrál v editoru postav a rozhodl se, že si před Phantom Liberty dám ještě jeden průchod, tentokrát za Korpo. No rozehrál jsem a zrovna včera jsem tu četl, že vyšel update s podporou DLSS3 (respektive FG). Čuměl jsem na to, když mi to v testované scéne na Ultra + RT Ultra/Psycho běhalo ještě se zaplým DLSS 2.0 ve 130+FPS

. Normálně to s DLSS 2.0 běhá 80-90FPS a teď tohle a ještě s RT. Pamatuji, jak jsem to hrál při launchi s RTX2080 s DLSS 2.0 a byl jsem rád, že to mám někde kolem 75+FPS a to bez zapnutého RT.

Škoda, že hra nevyšla až tento rok. No to je jedno, stejně jsem dostal chuť si to dát znovu. Původně jsem měl v plánu, že si to projdu jen s RT a DLSS 2.0, protože nikdo nevěděl, kdy vyjde update s FG, ale čekání se vyplatilo. Je to fakt smooth.

Hra má rychlou odezvu, vše reaguje krásně rychle, nikde žádný problémy se zvýšeným input lagem. Nenarazil jsem ani na žádné artefakty.
@Ache: No nevím, říci, že s DLSS 2.0 to je lepší než v nativu, tak bych byl trochu opatrný. DLSS 2.0 je v této hře zpracováno skvěle, žádný rozmazaný obraz v pohybu, jen ten ghosting za rychle jedoucíma autama a botama chodců, ale problém DLSS 2.0 je, že v pohybu nevyhlazuje hrany a určité objekty sem tam flickerují, je to rušivé, než když jedeš v nativu. Navíc tam chybí AF, jehož absenci poznáš hned. To defaultní TAA není žádná tragédie, nemaže, jen trochu rozostřuje obraz a hlavně v CP2077 je problém, že od února 2021 tam je zk*rveně snížená vykreslující vzdálenost. Všechno se donačítá 10m před kamerou a následně vyostřuje, a je jedno, jestli je hra v nativu s TAA nebo DLSS 2.0. Ono i když si přepneme z nativu na DLSS 2.0 Quality a pak zpátky, tak je rozhodně dost dobře poznat, že nativ je prostě nativ 2560x1440p a s DLSS 2.0, i když obraz vypadá luxusně, tak je to jako kdyby se hra renderovala jen např. v nějakýhc 2380x1350. Nativ je prostě nativ. Hned si lze všimnout chybějícího AF. Myslel jsem si, že hru projdu místo s DLSS 2.0, jen s FG, ale to bych měl framerate kolem 80-90, stejně jako s DLSS 2.0. Sám bude ale hru hrát znovu s DLSS 2.0 Quality + FG, protože ten high framerate 130+ za to prostě stojí a ten rozdíl, je prostě znát.