Hodím to třeba sem, páč USB disk jako takový jede na max když je připojen do PC, 100MB/s+ jedna fleška, 240MB/s+ druhá. Obě Sandisk převlečené 'ssd'
Když dám kopírovat soubor z PC přes lan do Sandisk (oba) USB v nVidia Shield TV Pro (2019) tak to jede podle průzkumníka 4-20MB/s. Průzkumník aspoň měří stále. TCMD copy okno zamrzne a vzpamatuje se za několik vteřin, copy poskočí a opět okno zatuhne a čeká až se probere o X desítek procent dál.
Pamatuji, že tak rok/dva zpět to frčelo plných 110MB/s homogenní zápis na flešku od začátku do konce. Nyní to jen ťukne maximálku a padne dolů.
Netuší někdo co s tím? Jak to donutit frčet na max jako kdysi, když bylo nebe modřejsí a lidé hodnější ?
Desktop win11 --cat.6-- mikrotik --cat.6-- nVidia ShieldTV 1Gbit
/NAS apod ne děkuji/
Zřejmě nikdo na nVidia ShieldTV nepaří, já taky ne. V souvislosti s různými upozorněními, které na mne v mobilu vyskakujou, jako třeba, že mám sluchátka nasazená více než hodinu mne napadlo, jestli to není ten samý problém? Jestli u toho sedíš celej den a furt paříš, je možné, že snížením přenosové rychlosti se ti nVidia ShieldTV snaží dát najevo, že by sis měl dát pauzu a jít ven, však je tam nádherně.
tak předpokládám, že zrovna tímhle to nebude. To copy je v uspaném stavu. USBéčka jsou síťové disky a je jim jedno, jestli je Shield zapnutý, nebo ne, či zda venku prší, nebo je hezky