Samsung Galaxy A13 odstranění PIN na SIM

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Lojza
Začátečník
Začátečník

Samsung Galaxy A13 odstranění PIN na SIM

Příspěvek od Lojza »

Ahoj, slyšte příběh debila. Asi mně hráblo, nedokážu odstranit PIN kód z nové SIM karty na Samsung Galaxy A13, prostě nevím kde, návody jsou o ničem, to, co tam je, absolutně nesedí s nastavením v telefonu.... Potřebuji odstranit PIN kód z nové SIM karty abych ji mohl použit v LTE modemu, ale přiznám se, jsem v koncích.... Díky

//edit Wilik - upraven název a promaz OT
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Samsung Galaxy A13 PIN x

Příspěvek od zombux »

Lojza píše: pát 28. črc 2023, 19:45 Ahoj, slyšte příběh debila. Asi mně hráblo, nedokážu odstranit PIN kód z nové SIM karty na Samsung Galaxy A13, prostě nevím kde, návody jsou o ničem, to, co tam je, absolutně nesedí s nastavením v telefonu.... Potřebuji odstranit PIN kód z nové SIM karty abych ji mohl použit v LTE modemu, ale přiznám se, jsem v koncích.... Díky
Nastavení > Zabezpečení a soukromí > Další nastavení zabezpečení > Nastavit zámek SIM karty
nemám A13 ale předpokládám že to bude stejné na všech samsungách
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Tak to ma cinan daleko jednodussi. Nastaveni/nahore do vyhledavaciho radku napsat pin/soupatkem to vypnout.
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Jó, už to mám, super, já vůl to hledal snad všude, jen ne tady :lol: :lol: :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

r1pper píše: pát 28. črc 2023, 21:06 Tak to ma cinan daleko jednodussi. Nastaveni/nahore do vyhledavaciho radku napsat pin/soupatkem to vypnout.
Samsung má hledání taky... takže tou cestou to jde samozřejmě taky.

//edit Wilik - téma o modemu přesunuto - viewtopic.php?t=296894
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“