Ahoj, slyšte příběh debila. Asi mně hráblo, nedokážu odstranit PIN kód z nové SIM karty na Samsung Galaxy A13, prostě nevím kde, návody jsou o ničem, to, co tam je, absolutně nesedí s nastavením v telefonu.... Potřebuji odstranit PIN kód z nové SIM karty abych ji mohl použit v LTE modemu, ale přiznám se, jsem v koncích.... Díky
//edit Wilik - upraven název a promaz OT
Samsung Galaxy A13 odstranění PIN na SIM
Moderátor: CageJ
- Lojza
- Začátečník
- zombux
- Odborník PCT
Re: Samsung Galaxy A13 PIN x
Nastavení > Zabezpečení a soukromí > Další nastavení zabezpečení > Nastavit zámek SIM kartyLojza píše: ↑pát 28. črc 2023, 19:45 Ahoj, slyšte příběh debila. Asi mně hráblo, nedokážu odstranit PIN kód z nové SIM karty na Samsung Galaxy A13, prostě nevím kde, návody jsou o ničem, to, co tam je, absolutně nesedí s nastavením v telefonu.... Potřebuji odstranit PIN kód z nové SIM karty abych ji mohl použit v LTE modemu, ale přiznám se, jsem v koncích.... Díky
nemám A13 ale předpokládám že to bude stejné na všech samsungách
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- r1pper
- Začátečník
-
Tak to ma cinan daleko jednodussi. Nastaveni/nahore do vyhledavaciho radku napsat pin/soupatkem to vypnout.
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- Lojza
- Začátečník
Jó, už to mám, super, já vůl to hledal snad všude, jen ne tady
- zombux
- Odborník PCT
Samsung má hledání taky... takže tou cestou to jde samozřejmě taky.
//edit Wilik - téma o modemu přesunuto - viewtopic.php?t=296894
Pfizer & Moderna inside