HASIVO 2.5Gbps POE+ managed

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Maor
Začátečník
Začátečník

HASIVO 2.5Gbps POE+ managed

Příspěvek od Maor »

Zvazuju nakup switche HASIVO S1100WP-8GT-SE
je to 8port 2.5gbps POE+ switch s managementem. Uz je na to naportovane openwrt, takze i FW by po flashnuti mel byt OK

https://www.aliexpress.com/item/1005004689283239.html

Co me ale stve, tak je to lehce nad 150EUR, takze jsem prodejci navrhl slevu a at to posle bez adapteru. Co vidim jako problem, tak v EU je limit 50V na bezpecne napeti, takze kvalitni adaptery konci na 48V a ty cinani k tomu davaj 52V
Maor
Začátečník
Začátečník

Re: HASIVO 2.5Gbps POE+ managed

Příspěvek od Maor »

Switch je na ceste, uvidime jak to projde celnici. Prodejce to neposlal pres aliexpress standard shipping, takze to bude zabava
TomasX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasX »

POE mě nezajímá ale 2.5g managed switch za rozumnou cenu jsem jinde neviděl.
Tak napiš časem zkušenosti.
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

mrkni se tady co za multigig switche uz ma podporu. Je tam i nejaky Horaco, coz je jiny levny cinan. Je tam i neco s podporou 10Gbps

Ty cinani jsou postaveny na stejnym RTL93xx zakladu, takze je to jen o tom vyrobit device tree a pojede to.
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

Objednal jsem ke switchi zdroj od pulsar.pl pres Allegro. Znacku neznam, ale tvari se jako z EU a level VI, tak snad to nebude totalni shit cinan.
https://allegro.cz/nabidka/spinany-napa ... 1299336909
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

Imo by stačil 48v zdroj. I zdroj na 120w je 52/2.5a což odpovídá výkonu 48v/2.5a... :) 52v je tam beztak pro sichr, asi je to nějaká šunka, co jí spadne napětí při větší zátěži.
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

s 48V zdrojem by to asi fungovalo, ale nesplnis 802.3at specifikaci. Na portu switche musi byt minimalne 50V. Koncovymu zarizeni je to fuk, tomu musi stacit 42,5V.

Switch a zdroj dorazily, zkusim jestli to vubec najede.
Zadny celni rizeni v CR nebylo, vsechno si vyridil dopravce pri vstupu zasilky do EU bez toho abych musel cokoli resit. Takze muzu doporucit domluvit se s prodejcem na cene pod 150EUR
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

Podle mě je to první verze at, co je přeznačený af. 8x15w máš 120w a to odpovídá adaptéru :) Při nákupu z Číny musíš číst mezi řádky.
Hlavně ale aby to správně fungovalo...
Maor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maor »

Poláci neumí vyrobit napájecí adaptér... v životě jsem neviděl na adaptéru konektor co by byl striktně 2.1x5.5, všechno se dělá 2.1-2.5x5.5 a číňani maj na switchi 2.5x5.5.

po zapojení to bliká ledkama a věci napájené přes poe taky blikají. o víkendu zkusím flashnout openwrt
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“