skaven321 píše: ↑sob 9. zář 2023, 23:43
jednoznacne
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
nebud triggered, ved ide len o upscalling
ved nech sa zeleny DF ukaze, odkedy existuje, neukazal 300percentne priblizenie na radeone
tvoje ja mam toto a tamto si strc za klobuk, pan 7.9.2023
Ved ked uz si na tom argumentacne tak uboho, ze si tu musis cucat z prsta a snazit sa na nieco poukazat tym, ze som si tu vytvoril ucet 7.9.2023 (ako keby to nieco menilo na tom, ze tu len trepes), tak nam tu ukaz ten rozdiel.
NIKDE na internete nie je ziadny relevantny dokaz toho, zeby FSR2 malo byt na Radeonoch vyrazne stabilnejsie a krajsie pri upscallingu ako na NV kartach. Ani samotne AMD nikdy pri FSR2 nekomunikovalo, zeby ich karty mali s FSR podavat lepsi vysledok - ironicky, pri prvej verzii FSR 2.0 mali dokonca ekvivalentne NV karty nizsiu latenciu pri upscallingu ako Radeony.
Ocividne su tu ale medzi nami pateticki jedinci ako ty, ktori si proste kupia AMD HW a nasledne maju potrebu klamat sami seba a snazit sa vytvarat dojem, ze ich produkt je najlepsi v kazdom aspekte. Ja som si 6700 XT kupil kvoli vybornemu pomeru cena/raster vykon, zatial co mi bolo jasne, ze DLSS je ovela vyspelejsia technologia ako FSR. Ty mas ale ocividne nutkanie este aj o viditelne nestabilnom, rozshimmerovanom FSR2 vystupe tvrdit, ze to vlastne nie je pravda a to len preto, lebo mas AMD kartu a predsa ta nemoze byt v nicom horsia ako konkurencia
![Nervous :nervous:](./images/smilies/nervous.gif)
Totalny traged.
mr.qeg píše: ↑ned 10. zář 2023, 06:07
Máš zdroj této informace? Je to celkem divné a hlavně by to spíš zavánělo sabotáží od AMD pro druhé vendory, takže ne moc dobrý argument
Samozrejme ze nema, pretoze to neni pravda. FSR2 nema ziaden "specificky mod", ktory by vyuzival nejaky specialny set instrukcii/HW, ktore by mali len Radeony.