Performance Metrics Overlay may report N/A for FPS on various games.
Audio may intermittently become out of sync with video when recording from AMD Software: Adrenalin Edition with AV1 codec.
The display may intermittently freeze after changing the encode format while streaming select games using AMD Link. Users experiencing this issue are suggested to select desired encode type before streaming as a temporary workaround.
Posledni dvoje ovladace 23.9.2 a 23.9.3 maj nakej bug s chromem/chromium, ze zamrzne cele PC.Poslednich par dni mi zniceho nic najednou jakoby zamrzne PC i kdyz treba zvuk nadale jede a mys se hejbe desne pomalu.Trochu jsem patral a nejsem sam.Ovlivnuje to hlavne lidi s RDNA2...
HEAD píše: ↑pon 2. říj 2023, 17:17
Zkus si nainstalovat posledni(preview)aktualizaci do win KB5030310.Pry to na redditu nekomu pomohlo.Ja jsem ji ted nainstaloval tak uvidim.
Tak ja som nakoniec siel naspat na 23.9.1, mrzol mi aj Firefox, pokial som na Twitteri dal video fullscreen. Plus Chrome bol bez zmeny toho flagu, co som spominal vyssie absolutne nepouzitelny.
Neni to opraveno ani v 23.20.11
Pomuze stisknout ctrl+win+shift+B najednou a to resetuje ovladace.Aspon clovek nemusi resetovat pc.Kazdopadne to co AMD predvadi v posledni dobe je hruza..
Edit mozna pomoze tohle https://github.com/RedDot-3ND7355/MPO-GPU-FIX
Nezkousel jsem a instalujte na vlastni riziko haha
HEAD píše: ↑pon 2. říj 2023, 16:51
Posledni dvoje ovladace 23.9.2 a 23.9.3 maj nakej bug s chromem/chromium, ze zamrzne cele PC.Poslednich par dni mi zniceho nic najednou jakoby zamrzne PC i kdyz treba zvuk nadale jede a mys se hejbe desne pomalu.Trochu jsem patral a nejsem sam.Ovlivnuje to hlavne lidi s RDNA2...
Zdar, potrvrzuji stejný BUG na 6800XT 23.8.1 jsou poslední ovladače s kterýma mě to jede bez problému, jak nainstaluji novou vezi tak mě náhodně tuhne jenom ve win prohlížeč firefox opera na minutu vytuhne comp pak odtuhne... jenom hry na nových driverech nezlobí starfiled klidně celej den..