Interaktivna tabula QOMO, software Flow!Works

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Interaktivna tabula QOMO, software Flow!Works

Příspěvek od RomanOn »

Zdar,

mame na skole dve interaktivne dotykove tabule znacky QOMO a s obomi mam rovnaky problem. Na oboch tabulach funguje software Flow!Works, ktory je urceny presne na tieto tabule. Mam stiahnutu najnovsiu verziu a program viacmenej funguje, az na jeden celkom blby problem.
V nastaveniach sa da vykonat kalibracia tabule, kde program zobrazi 21 bodov po celej tabuli a prstom sa na tie body naklika, cim sa zosynchronizuje projektor s dotykom tabule. Toto funguje tak ako ma, kalibracia prebehne v poriadku a nastavenia sa ulozia.
Problem nastane v ovladani prostredia Windows. Ked nastavim rezim kreslenia, kresli sa na tabulu velmi presne, tam kde prejdem prstom. Ked vsak zvolim rezim MYS, tak je to uplne rozhazane a kurzor reguje aj viac ako 10cm od dotknuteho miesta.

Nema niekto skusenosti s tym?
Diky
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
viliamkmec
Nováček
Nováček

Re: Interaktivna tabula QOMO, software Flow!Works

Příspěvek od viliamkmec »

Dobrý

Dnes som v jednej škole skúsil vymeniť nový notebook s Windows 10, kde bol ten istý problém, za starší s Windows 7 a problém odstránený. Na Windows 10 som skúsil asi všetko, nepomohlo ...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“