nemužu si pomoct ale nápor to je snad největší sračka za celej rok co dokáže wg vyplodit do tý hry
lidi nečuměj do mapy, nedopnou tanky, nehrajou nějak týmově
ze 100 bitev mam 50/50 a furt se plácám v železnym
Souhlasím s tím, že ten mód je <->, ale já ho mám rád z toho důvodu, že si tam můžu v klidu expit polní modifikace na shit tanky, které nechci tahat na random zatím
Trochu ten konec zabolel včera, ale už jsem byl asi moc nervní z toho, že nestihnu decap, že jsem to uspěchal a buď jsem ještě svítil a nebo tam najížděl rozsvícenej tak, že to nebylo těžké odhadnout a trefit
Klikněte na ikonu ozubeného kola v pravém dolním rohu panelu hry. Z rozbalovacího seznamu vyberte „Vlastnosti“.
Přejděte na nabídku „Jazyk“ a ze seznamu vyberte preferovanou možnost.
Pokud již máte hru World of Tanks nainstalovanou, možná budete muset stáhnout drobnou aktualizaci jazykových balíčků.
Spuštění aplikace Wargaming.net Game Center
Přihlaste se ke svému účtu
V horní nabídce přejděte na kartu "World of Tanks".
Klikněte na "Game Settings" (Nastavení hry), čímž se otevře rozbalovací nabídka.
V ní klikněte na možnost "Game Language", čímž se otevře další rozbalovací nabídka.
Ze seznamu jazyků, který se zobrazí na obrazovce, vyberte požadovaný jazyk.
Kliknutím na tlačítko "Ok" potvrďte změny
celkem bych rekl ze WG ingame reporting je uplne k nicemu. Jediny ban, ktery jsem kdy dostal bylo za team dmg, kdyz jsem se ucil hrat s SPG a obcas se povedl team kill, jeste kdyz to slo.
Wiruz píše: ↑pon 23. říj 2023, 16:49
celkem bych rekl ze WG ingame reporting je uplne k nicemu. Jediny ban, ktery jsem kdy dostal bylo za team dmg, kdyz jsem se ucil hrat s SPG a obcas se povedl team kill, jeste kdyz to slo.
já asi 2 roky zpátky když jsem trolil s ebrem a psal do ingame chatu nějaky h*vna tak jsem ban dostal na 48h takže ono to asi funguje jak kdy,ale taky si myslim že to je k hovnu
No, za chat jsem měl ban 24h a pak i delší dobu, snad týden nebo měsíc. Horší bylo, když byl ještě zapnutý friendly fire, to jsem měl i měsíc na přihlášení.
chytré hlavy jak je ted výměnej program - vyplatí se vzit t44-100 ? Mám t54 modelku už v garáži a sovětsky posádky mam už docela dost poboostěný nebo něco jinýho vás napadá na výměnu?