Narovnání pinů na LGA AM5
Moderátor: Eddward
- Darkhunter
- Začátečník
-
Re: Narovnání pinů na LGA AM5
Já nic aktuálního nenašel. Pětku za to nedám, ale pokud by to fungovalo, tak do 3k by mi to asi dávalo smysl.
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Naposledny to bylo 150 až 200 eur co jsem zo hledal.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
A proč by to dělal když ta deska je stejně problémová? To jsou dost velký prachy pro polofunkční produkt. Prostě narovnat a buďto naběhne nebo smeťák.
- DAVEmon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak možná není moc zručný nebo má neklidnou ruku tak to chce od někoho zkušenějšího aby to prošlo reklamaci. (Teda pokud jsem to správně pochopil)
- TomasX
- Začátečník
-
Možná to někdo dokáže srovnat aby to fungovalo (z fotek je těžko poznat jak hodně je to poničené).
Ale reklamací to zaručeně neprojde - vždycky to bude vidět.
Ale reklamací to zaručeně neprojde - vždycky to bude vidět.
- Patrice
- Začátečník
Hodináři umí docela slušně narovnávat piny
Rozhodně se za nima nechodí jen kvůli hodinkám Ale kvůli precizní práci s chapadly
Pár lidí, co skládali PC jsem už za nimi poslal a obvykle dopadli dobře
Rozhodně se za nima nechodí jen kvůli hodinkám Ale kvůli precizní práci s chapadly
Pár lidí, co skládali PC jsem už za nimi poslal a obvykle dopadli dobře
AMD Ryzen R7 5950x, RAM 32GB DDR4 3600MHz Corsair (Micron Dual Rank CL16), ASUS PRIME-X370 PRO, ASUS nVIDIA RTX 3060 12GB, Samsung nVME 980PRO 500GB, Crucial MX300 500GB, Crucial MX500 2TB, Creative SoundBlaster X3, BD-ROM ASUS, Fractal ION+ P660W, Microsoft Windows 11 Pro x64 24H2