SSD Samsung 980 - Samsung_Magician_Installer_Official_8.0.1.1000

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

SSD Samsung 980 - Samsung_Magician_Installer_Official_8.0.1.1000

Příspěvek od Jackal »

Dobrý den, ve svém notebooku mám SSD Samsung 980 Pro a rád bych diagnostikoval informace o tomto disku v aplikaci Samsung_Magician_Installer_Official_8.0.1.1000. Bohužel po instalaci a spuštění se nenačte zdraví disku i jiné informace. viz screen. Nějaké informace jsou načtené i benchmark funguje, jen informace o zdraví disku, BIOSu atd... Půlka programu funguje. Viz screen. Nevíte co dělám špatně, že nedetekuji zdraví disku.

Samsung.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: SSD Samsung 980 - Samsung_Magician_Installer_Official_8.0.1.1000

Příspěvek od r34ktor »

Je to OEM disk. Samsung přímo uvádí, že ve spojení s těmito disky nemusí být některé funkce v Magicianu dostupné. Na čtení SMARTu a teplot použij jiné nástroje (např. HWiNFO, nebo CrystalDiskInfo).
Knowledge is power
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SSD Samsung 980 - Samsung_Magician_Installer_Official_8.0.1.1000

Příspěvek od Jackal »

Aha, tak to je dobře. Bál jsem se, že je nějaký problém. Mám koupenou AIDA64 Extreme, tam je infa hodně. Já měl jen vrtáček, proč ten program nefunguje. Děkuji mnohokrát.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“