Hidden & Dangerous 2
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hidden & Dangerous 2
Ja jsem zapomel na widescreen fix.Kazdopadne uz jsem zapomel jak haluzni ta hra je..jdu jdu a najednou jsem mrtvej
Na jednu ranu.
- Thellwin
- Administrátor

Tak jsem narazil na docela nepříjmený bug(y).
Dojel jsem druhou kampaň, načetl si začátek třetí (Tirpitz atd.) a vypnul to. Když jsem to chtěl později načíst, tak to vždycky komplet spadlo a hra se vypnula. Udělal jsem tedy reinstal hry, komplet bez módů, nahrál původní profil, mise se nromálně načetla a až do fáze zaminování těch lodí vše ok. Ale když jsem pak vylezl na minolovku, tak se hra kdykoliv jsem na někoho vystřelil sekla a spadlo to do Windows ... wtf?
GOG verze původně s WS fixem a Enhanced Texturama, ale blbne i vanila ...
Dojel jsem druhou kampaň, načetl si začátek třetí (Tirpitz atd.) a vypnul to. Když jsem to chtěl později načíst, tak to vždycky komplet spadlo a hra se vypnula. Udělal jsem tedy reinstal hry, komplet bez módů, nahrál původní profil, mise se nromálně načetla a až do fáze zaminování těch lodí vše ok. Ale když jsem pak vylezl na minolovku, tak se hra kdykoliv jsem na někoho vystřelil sekla a spadlo to do Windows ... wtf?
GOG verze původně s WS fixem a Enhanced Texturama, ale blbne i vanila ...
Goldnoob team proud member!
- Epidot
- Středně pokročilý

dgVoodoo by nepomohlo?
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus na nikoho nestrilet? 
- Thellwin
- Administrátor

GOG verze by měla být kompatibilní s novými OS, takže tam bych problém nehledal.
Našel jsem, že u těch vylepšených textur může být problém právě v téhle a ještě jedné misi. Akorát prý může být problém, když nahráváš save vytvořený na Vanila verzi do té modnuté a naopak. Naštěstí mám uložené staré savy, takže jsem to znova reinstaloval na čistou hru a nahrál ty staré a jede to ok. Po odehrání té mise zase nahodím WS fix a textury a uvidíme.
Našel jsem, že u těch vylepšených textur může být problém právě v téhle a ještě jedné misi. Akorát prý může být problém, když nahráváš save vytvořený na Vanila verzi do té modnuté a naopak. Naštěstí mám uložené staré savy, takže jsem to znova reinstaloval na čistou hru a nahrál ty staré a jede to ok. Po odehrání té mise zase nahodím WS fix a textury a uvidíme.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prijde mi to dost zabugovane.Ted jsem hral misi branit OAZU v africe a dobre si pamatuju, ze tam je docela velkej utok vcetne tanku.Jenze cca po 5minutach kdy jsem jeste nepouzil vysilacku pac jsem rozmistoval miny me hra najednou napsala mise dokoncena 
- Thellwin
- Administrátor

Já teda pár dní zpět dohrál základní hru a tuhle misi si pamatuju, že útok proběhl, ale moc velkej teda nebyl, jeden tank, jeden náklaďák, kterej se mi podařilo odpálit ještě za jízdy a pár pěšáků.
Kvalita misí je lehce proměnlivá a většinou je lepší hejbat s každým vojákem postupně sám, nicméně pamatuju si dvě mise, kde jsem pomocí povelů ovládal zbytek týmu a fungovalo to dobře. První to dobývání kopce v Barmě, tam jsem paradoxně narozdíl od ostatních měl problém vidět cíle, takže většinu až do fáze vstupu do podzemí vystřílel tým. Druhé bylo to nádraží, myslel jsem, že to udělám postupně potichu, ale nějak mě zpozorovali, začala přestřelka a zbytek týmu se přidal, tak jsem zavelel za mnou a celkem akčně jsme se společně prostříleli až do nádražní budovy
Kvalita misí je lehce proměnlivá a většinou je lepší hejbat s každým vojákem postupně sám, nicméně pamatuju si dvě mise, kde jsem pomocí povelů ovládal zbytek týmu a fungovalo to dobře. První to dobývání kopce v Barmě, tam jsem paradoxně narozdíl od ostatních měl problém vidět cíle, takže většinu až do fáze vstupu do podzemí vystřílel tým. Druhé bylo to nádraží, myslel jsem, že to udělám postupně potichu, ale nějak mě zpozorovali, začala přestřelka a zbytek týmu se přidal, tak jsem zavelel za mnou a celkem akčně jsme se společně prostříleli až do nádražní budovy
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja si pamatuju, ze na me utocili 2 tanky a hodne vojaku.Minimalne 20-30.Ale taky si pamatuju, ze neslo ukladat nekonecnekrat behem mise a ted muzu.
- Thellwin
- Administrátor

Počet save pozic byl vždycky závislý na zvolené obtížnosti.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prave dokoncil tirpitz misi a bez problemu.Nekolikrat jsem i nacital pozici a vsechny jsem na minolovce vystrilel a bez padu.
- Thellwin
- Administrátor

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Tak jsem si holt vytáhnul černého Petra, tam i psali, že někomu to padá a někomu ne.
Každopádně mi padá i první mise z datadisku ...
Každopádně mi padá i první mise z datadisku ...