Kalkulačka časování
- PTPStudio
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kalkulačka časování
Poradí mi prosím někdo? Ale upřímně a pravdivě prosím. Změnil jsem si znovu paměti. Koupil Gskil Samsung B-die. F4-4000C14D-16GTRG. V příloze screeny biosu a nastavení časování. Jaká je kalkulačka pro výpočet ruzných časování. Mám 11900KF CPU. Desku sice B560 chipset Asus TUF gaming. Povoluje taktování pamětí. Odzkoušeno mám na rychlosti 3734Mhz a 13-13-13-26 měl jsem i to posledni číslo na 20 místo 26 pomůže to něčemu? Test paměti ok. V této konfiguraci. Jde mi halvně o výpočet toho sekundárního a tertiary časování. V příloze jsou fota aktuálního nastavení je to na Gear 1. Dram volty jsou podle výrobce 1.55V. Nikde se nemůžu přesně dočíst jak všechna ta časování dopočítat. To tREFi jsem měl na max 65535 co dá deska ale dělalo to chyby. Jaké čísla tam nastavit at to všechno správně hraje jak má? Jěště tento dotaz když osadím všechny 4 sloty a budu mít 4x8GB paměti. Které časování se bude měnit a co se má přestavit aby to spravně všechno spolu hrálo? Jestli je tu odborník který poradí tak klidně zašlu peníze na učet, ale chci odbornou radu jak to nastavit správně. Zde jsou i fotky z biosu https://photos.app.goo.gl/ThyAVXcLY73sBPUMA
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.