Mining na GPU aneb vše okolo těžení kryptoměn na GPU

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Mining na GPU aneb vše okolo těžení kryptoměn na GPU

Příspěvek od Jey »

Samozřejmě je otázka, komu co prospěje, bitcoinu určitě pokud tam napumpujete peníze, pokud to (nějaká nová měna) krachne, tak právě naopak. Ale v tomhle případě asi bude problém dostat alespoň nazpět svůj vklad, pokud nejste zakladatel, nebo neseženete dost dalších oveček. A co se týče bitcoinu a jeho vzniku, Satoshiho (už ho našli? :-)), způsobu vzniku, účelu, zakladatele, okolností jako hodl, atd., atd., atd. tak já jsem na jeho straně (což třeba banky určitě nejsou), ale radši se neptejte, stejně by šlo jen o takové hospodské řeči z doby než bitcoin vůbec vzniknul.. a nic nevím :-) Prostě jde o nástroj, měnu, která vyjadřuje hodnotu vyváženou jinou hodnotou a důvěrou. Kradla se, dnes už má solidní zabezpečení, ale lidský faktor.
BRUCEF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRUCEF »

Ahoj. Mám menší problém . Používám Wirex. Mam tam Czk i Eth. Bohužel jsem mel větší neaktivitu a byla mi zablokovana 0.6 Eth resp spadla pod poplatky. Účet v Kc zustal. V podminkach se píše: vytazek z podminek:

For crypto balances, the storage fee will be charged per balance at a rate of 0.20% of account balance monthly, or a minimum of £5.00 per month.

If you don’t transact with us for 18 months or longer, we’ll charge you a storage fee at a rate of £/$/€ 5.00 per month, per balance at the current prevailing exchange rate. For crypto balances, the storage fee will be charged per balance at a rate of 0.003 BTC or equivalent per cryptoasset account per day. When your account is dormant for 18 months or longer, Your crypto balances may also be used in our pooled liquidity accounts, but this won’t affect your balance. Just transact with us to make your account active again.
673 / 5 000
U krypto zůstatků bude poplatek za uložení účtován za každý zůstatek ve výši 0,20 % zůstatku na účtu měsíčně, nebo minimálně 5,00 GBP měsíčně.

Pokud s námi neprovedete transakce po dobu 18 měsíců nebo déle, budeme vám účtovat poplatek za uložení ve výši 5,00 GBP/$/€ měsíčně za zůstatek v aktuálním převládajícím směnném kurzu. U krypto zůstatků bude poplatek za uložení účtován za zůstatek ve výši 0,003 BTC nebo ekvivalentu na účet kryptoaktiv za den. Když je váš účet nečinný po dobu 18 měsíců nebo déle, vaše kryptografické zůstatky mohou být také použity na našich účtech sdružené likvidity, ale váš zůstatek to neovlivní. Stačí s námi provést transakci, aby byl váš účet znovu aktivní.
Problem je, ze jsem zacal obchodovat a Eth stale nemám.
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

For crypto balances, the storage fee will be charged per balance at a rate of 0.003 BTC or equivalent per cryptoasset account per day.

0,003BTC bude asi víc jak 5 liber ;)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nema nekdo alternativu k nicehash?Ted tam je naka nova vec "kyc"Naky dukladny provereni nebo tak neco.A bez toho nepujde tezit ani prevadet penize do penezenky.Co jsem cetl, tak pokud KYC neprojdete zmrazej vam ucet a vsechny penize na nem...Ted je tam posledni tyden kdy jdou jeste vybrat penize...
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 23. říj 2024, 13:34, celkem upraveno 1 x.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Chafer99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chafer99 »

To se ještě vyplatí těžit? :)
Nějaký autoexchange/multipool je na Zergpool https://zergpool.com/
nebo Miningpoolhub (jen 'auto switch' podle profitability): https://miningpoolhub.com/?page=statist ... toswitches
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Vždycky se vyplatí těžit, záleží čím a na čem. Případně nákup / prodej.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Já jedu na maximální efektivitu.Cpu mám na power limitu 55w a gpu na 150w.Sice to moc nevydelava, ale je to lepší než nic.
Chtěl bych se zeptat:kdy se přesunou měny do peněženky? U nicehash to bylo každých pár hodin. Bez nicehash jsem si stáhnul gminer na ravencoin(gpu) a xmr rig na monero(cpu). Prakticky stejnej setup jako u nicehash.
Peněženku používám exodus. V peněžence jsem vybral ravencoin a zkopíroval jsem adresu do gmineru a pak jsem vybral monero a použil jsem moji adresu na konfiguraci xmr. Je to správně? Vše běží jako předtím jen bez nicehash :). Jen se zatím nic neprevedlo do peněženky. Za jak dlouho bude první "výplata" abych si potvrdil, že netezim naprázdno?
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Chafer99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chafer99 »

Záleží na jakém poolu těžíš, je to tam uvedené a někde si můžeš Payout nastavit. Např. Nanopool má payout 100RVN a 1XMR ale můžeš si to změnit.
https://help.nanopool.org/hc/en-us/arti ... nformation
https://help.nanopool.org/hc/en-us/arti ... nformation
Adresu peněženky a kolik těžíš si zobrazíš na poolu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ok celej den jsem tezil na cpu a nic se mi nepricetlo, takze neco je spatne.Ravencoin na GPU funguje bez problemu a posila to do penezenky.Ted ale potrebuju pomoct s XMR configem.
Pri editaci config.json se vse nastavuje ze?
Vypada to takhle
Obrázek
Algo-tam mam zadat co?XMR?
Coin-Jmeno meny?Monero?
URL-to je adresa poolu?
User- to je adresa do penezenky?Zkousel jsem xmr wizard https://xmrig.com/wizard#start a tam se pise, ze za adresou penezenky by melo byt+jmeno rigu.Proc ale je pak dole polozka rig-id?
Rig-id-neni tohle nahodou polozka pro jmeno rigu?
Chafer99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chafer99 »

Mělo by stačit zadat algo: RX a rigID: worker (případně i Coin: XMR)
Nebo zkus použít wizard přímo na poolu: https://unmineable.com/wizard
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“