Outcast - HD Remake !

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Outcast - HD Remake !

Příspěvek od Paul »

Outcast, nadčasová open world sci-fi akce. Její tvůrci získali zpět práva na hru od Atari a chtějí udělat HD remake:

https://www.kickstarter.com/projects/ou ... -reboot-hd

Už jsem to backnul. Outcast je v mnoha ohledech dodnes nepřekonaná hra, takže bych si verzi s lepší grafikou a podporou gamepadu moc nechal líbit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Outcast - HD Remake !

Příspěvek od Paul »

Takže, remake na kickstarteru sice selhal, ale přesto se nějakým zázrakem podařilo ho o pár let později vydat a byl vcelku povedenej, dohrál jsem ho a smazal svůj Outcast dluh kterej jsem měl skoro 20 let.

A teď vyšla nedávno dokonce plnohodnotná dvojka, ve který mám 10 hodin a přijde mi upřímně snad i lepší než originál.
Zábavnej scénář a Cutter Slade, stále skvělý soundtrack a atmosféra, zábavná explorace a combat, krásný svět.
Výrazně lepší hra než Avatar od Ubisoftu, kterej měl přitom tak 15krát větší budget.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“