V cem se pouzivaly FPGA Intel Arria 10?

Procesory jako Cyrix MII, VIA C3 či Transmeta Crusoe.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
termit256
Začátečník
Začátečník

V cem se pouzivaly FPGA Intel Arria 10?

Příspěvek od termit256 »

Jedna se mi pouze o U-ckovou variantu tohoto FPGA tedy napriklad 10AX090U... apod. Ostatni parametry (typove oznaceni) je mi vicemene lhostejne. Hledam to jako "darce organu" techto soucastek, obcas se daji sehnat za relativne rozumne penize ruzna vyrazena zarizeni nebo komponenty, jen musim vedet co hledam. Je mi jasne, ze neni moc velka sance ze by zrovna s timhle nekdo pracoval, ale zas si rikam lina huba hotove nestesti :-)

Jeste bych ve vsi slusnosti poprosil abychom zbytecne neztraceli vas i muj cas resenim co, proc, jak, apod, jak uz to tak na forech casto byva. Pokud hledam takto specificke soucastky, da se predpokladat ze vim proc potrebuju zrovna to co uvadim a je zbytecne vest polemiky proc nepujde nahradit Celeronem G5905 apod.
killerek
Začátečník
Začátečník

Re: V cem se pouzivaly FPGA Intel Arria 10?

Příspěvek od killerek »

Jestli myslis, ze to na to nekdo bezne narazi tak asi ne nebo si to vubec neuvedomuje:
https://www.intel.com/content/www/us/en ... rview.html

Ja mam nejcasteji povedomi o vyuziti FPGA u firewallu/routeru/switchu, kdyz maji davat slusny vykon, ale spise to budou vendor created.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

https://www.ebay.com/itm/326050467928
Teledyne Lecroy SUMMIT Z416

tahle Uckova varianta skoro nikde neni nikdo nepotreboval 96 transcieveru :D
i7-12700K, 2x16GB DDR5-4800MHz, ASUS B660-I, 1TB WDS100T1X0E
i5-12400F@5.5GHz, 4x8GB DDR5-4800MHz CL40, Asrock B760M PG riptide, A-data 1TB XPG SX8200, Radeon MI25@WX9100 16GB, NZXT S340 Elite, X4071UHSU
HP ENVY x360 13" Ryzen 3 4300U
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

Jo, tu lecroyackou kartu jsem videl. Bohuzel prodejce rikal ze ma jen jednu a ze zpusob jakym k tomu prisel nedava zadnou sanci ze by jich v mohl ziskat vic.

Je mi jasne ze sance ze by zrovna tohle nekdo videl je minimalni, ale v patek jsem sedel v hospode s vesnickym previjecem motoru a jen tak mezi reci jsem se zminil, ze shanim dvourychlostni asynchronak. Typek rikal, ze pred 14dny odvezl do srotu cely vozik motoru a ze je urcite mel. Pry to otec dotahl pred lety z jakesi linky, ale ze dneska uz nikdo nic nestavi a ze mu to jen zabiralo misto. Rikal jsem si uz tak pul roku ze mu zavolam, ale nejak jsem se k tomu nedobral, protoze jsem myslel ze takovou specialku on stejne mit nebude. Takze se ptam jen tak pro jistotu abych si to nevycital :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní procesory“