Ja osobne se chystam zacit hrat podle casu o vikendu...
Koho by zajimalo mam info ze na CZ se uz zacalo pracovat v komunite..
Moderátor: Baneshee
Ja se vyhejbam souls hram jak to jen jde.Takze urcite nic pro me...Skoda pac grafika vypada pekne, ale souls hry doslova nenavidimAllowedCry píše: ↑stř 21. srp 2024, 09:33 E// Kdo nemá rád soulsovky, tak nekupovat, bych tu sračku normálně už vrátil, ale zkusím to dojet...
Upozornění pro aktivaci kódu na BMW, na aktivaci stačí mít grafiku 4k generace.
No to určitě nemáš naplno včetně RT, to bys na AMD měl tak 20 fps aspoň dle testůdjstudio píše: ↑čtv 22. srp 2024, 14:47 Tak jsem se do toho pustil a mně se to zamlouvá. Hrát na klávesnici a myši uplně v pohodě čekal jsem to horší. Na cut scenach mně vadi že postavy v dali jsou rozmazany. Motion Blur u her vypinam i zde. Ted uz telegraficky: ASRock 7900XTX starsi drivery 24.4.1 mne hra jede normalne nic nepada. Primo na hru jeste AMD zadne nevydali. AI cestina verze 2.5 plne funkcni a hezky prelozeno vcetne stromu dovednosti a sbiranych predmetu. Hraji ve 2K grafika na plno s upscalingem AMD 70procent FPS okolo 80+ az klidne k 140 dle lokace a souboje. Graficky hra je krasna a souboje paradni. Na Chinu super počin. Jo jeste ten hlavni opicak ma pro mne takovej divnej hlas nic moc. Jiny tam navolit nejde. Benchmark jsem ve hre nenasel. Jen pokud v menu nastavujete grafiku jde tam jakoby pustit ale mne to vzdy hra spadne na plochu a nespusti se. Tedka STEAM 2,157,285 ve hře. Jak dojdu zase na nake postrehy pisnu.