Jsem ve 4. kapitole po 40 hodinách a musím říct, že to je slušná hra...i pro někoho soulsovkama nepolíbenýho (No Rest For The Wicked v EA nepočítám). Člověk se akorát musí prokousat trochu otravným začátkem, kdy nemá žádný pořádný kouzla a skilly a hra se s nim moc nemaže, když mu tam servíruje agresivní dvoufázový bossy (Whiteclad Noble je biatch)

Jakmile se víc otevřou možnosti a člověk dostane mechaniky do krve, tak to zase není taková hrůza a většinu fightů dám tak na 1-5 pokusů.
Trochu mi ale přijde, že hra ty mechaniky a itemy servíruje zbytečně pomalu, když po 40 hodinách ještě ani neumím upgradovat armor, což jsem se z nějakýho videa dozvěděl, že "někdy" ve hře půjde
Co se týče grafiky a optimalizace, tak jsem Full RT taky nakonec vypnul - kromě stínů to nevypadá špatně ani tak. Jsou tam pasáže ve druhý a třetí kapitole v open oblastech, kdy to s RT padá na hubu i v DLSS Balanced s FG a ten stuttering je debilní. Jsem zvědav, jestli to ještě poladí nebo je to další hra na pořádnej replay až s RTX 6090

A pořádný high res textury by tý hře taky hodně bodly.