Nefunguje teamviwer

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
dexter27
Začátečník
Začátečník

Nefunguje teamviwer

Příspěvek od dexter27 »

Zdravím,
mám doma cca 4 PC v sítí a na každém je teamviewer vše fungovalo roky bez problémů a z ničeho nic již cca 3 měsíce když se přihlásím do PC tak teamviewer píše že není dostupné připojení, nefunguje za žádného PC. Ale když se připojím přes webové rozhraní na teamviewer.cz a přihlásím se tak vidím stav jednotlivých PC zda jsou online a kdy se přihlásili. Neví někdo v čem by mohl být problém ? Moc díky
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nefunguje teamviwer

Příspěvek od Nagant »

Funguje ještě, prosím, TeamViewer pro osobní nekomerční použití jako FREE?

Ve verzi 15 se to tuhle dožadovalo vytvoření nějakého uživatelského účtu (do čehož jsem zatím nešel).

Zkoušel jsem to mezi nějakými dvěma svými počítači, jinak to používám opravdu jen málokdy, třeba 1x za rok pro vzdálený přístup k tátovu PC, když mu tam něco nefunguje a potřebuje to naléhavě vyřešit.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Funguje, ale myslim ze potrebujes ten ucet. Problem je v pripade, ze ho pouzivas nekomercne, ale zaroven mas treba PC v domene. Pak mohou zablokovat pristup a je potreba bud to resit s podporou (ze pouzivas soukrome PC/notebook i pracovne a tak je v domene) a odblokace chvili trva nebo si nainstalovat virtualni PC a pripojovat se pres nej.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

AnyDesk je další řešení. :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Zivan píše: úte 28. kvě 2024, 09:37 Problem je v pripade, ze ho pouzivas nekomercne, ale zaroven mas treba PC v domene...

Ha, tak to bude asi ono, jedno z PC bylo v doméně. Ale dříve to normálně chodilo.
Pro uživatele python.p:
Čteš mi myšlenky. ;-) Co použít alternativně, to by byl můj další dotaz, z doby před cca 24 lety :shock: pamatuju PC Anywhere. A ještě dříve bylo Carbon Copy (?). Dnes se v tom neorientuji.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Jo, me uz to 2x blokli a 2x odblokovali, mam soukrome PC taky pripojene do domeny. Minule to odblokovani ale trvalo vic nez mesic. Taky to pouzivam jen obcas, kdyz nekdo z rodiny z druheho konce CR vola, ze mu neco nefunguje.

AnyDesk je taky free jen pro soukrome pouziti? Takze tam predpokladam hrozi ta sama blokace.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-+_[]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -+_[] »

AnyDesk má podobnou licenci jak TW. Ještě je fajn Distant Desktop, ten můžeš používat i komerčně 17 hod/měsíčně.
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

https://parsec.app/

tohle taky funguje, ale podmínky jsem nezkoumal, jen jsesm přes to řešil jedno PC kde měl klient licenci.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Sasakr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sasakr »

Eh, to jsem jedinej, kdo používá Chrome Remote Desktop? Funkční, jednoduché, bezplatné...
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Pro lidi co Chrome skoro vůbec nepoužávají je to novinka. Tím myslím sebe. :D

zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

Pro par PC jsou pouzitelny i RemoteUtilities (.com)
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sasakr »

python.p píše: úte 28. kvě 2024, 13:12 Pro lidi co Chrome skoro vůbec nepoužávají je to novinka. Tím myslím sebe. :D
Já nemám Chrome ani nainstalovaný. To s prohlížečem nijak nesouvisí. Jen to má stejné jméno.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

tak zamna to dojebali tak že si môžu teamviewer nechať celý tak ako je :D :mrgreen:
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
BENDY
Nováček
Nováček

Příspěvek od BENDY »

Sasakr píše: úte 28. kvě 2024, 17:54
python.p píše: úte 28. kvě 2024, 13:12 Pro lidi co Chrome skoro vůbec nepoužávají je to novinka. Tím myslím sebe. :D
Já nemám Chrome ani nainstalovaný. To s prohlížečem nijak nesouvisí. Jen to má stejné jméno.
Chrome Remote Desktop je nástroj pro vzdálenou správu, který funguje na různých platformách a vyžaduje pro svůj provoz prohlížeč Chrome a rozšíření.

Tak jak to je.
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Ufff... to jsem rád, že jsem se to dozvěděl, od května na to čekám...

TomasX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasX »

Ještě že už existuje ta "AI" - bez ní by bylo lidstvo ztracené.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“