Nefunguje teamviwer
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- dexter27
- Začátečník
-
Nefunguje teamviwer
Zdravím,
mám doma cca 4 PC v sítí a na každém je teamviewer vše fungovalo roky bez problémů a z ničeho nic již cca 3 měsíce když se přihlásím do PC tak teamviewer píše že není dostupné připojení, nefunguje za žádného PC. Ale když se připojím přes webové rozhraní na teamviewer.cz a přihlásím se tak vidím stav jednotlivých PC zda jsou online a kdy se přihlásili. Neví někdo v čem by mohl být problém ? Moc díky
mám doma cca 4 PC v sítí a na každém je teamviewer vše fungovalo roky bez problémů a z ničeho nic již cca 3 měsíce když se přihlásím do PC tak teamviewer píše že není dostupné připojení, nefunguje za žádného PC. Ale když se připojím přes webové rozhraní na teamviewer.cz a přihlásím se tak vidím stav jednotlivých PC zda jsou online a kdy se přihlásili. Neví někdo v čem by mohl být problém ? Moc díky
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Re: Nefunguje teamviwer
Funguje ještě, prosím, TeamViewer pro osobní nekomerční použití jako FREE?
Ve verzi 15 se to tuhle dožadovalo vytvoření nějakého uživatelského účtu (do čehož jsem zatím nešel).
Zkoušel jsem to mezi nějakými dvěma svými počítači, jinak to používám opravdu jen málokdy, třeba 1x za rok pro vzdálený přístup k tátovu PC, když mu tam něco nefunguje a potřebuje to naléhavě vyřešit.
Ve verzi 15 se to tuhle dožadovalo vytvoření nějakého uživatelského účtu (do čehož jsem zatím nešel).
Zkoušel jsem to mezi nějakými dvěma svými počítači, jinak to používám opravdu jen málokdy, třeba 1x za rok pro vzdálený přístup k tátovu PC, když mu tam něco nefunguje a potřebuje to naléhavě vyřešit.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Funguje, ale myslim ze potrebujes ten ucet. Problem je v pripade, ze ho pouzivas nekomercne, ale zaroven mas treba PC v domene. Pak mohou zablokovat pristup a je potreba bud to resit s podporou (ze pouzivas soukrome PC/notebook i pracovne a tak je v domene) a odblokace chvili trva nebo si nainstalovat virtualni PC a pripojovat se pres nej.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
AnyDesk je další řešení.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Ha, tak to bude asi ono, jedno z PC bylo v doméně. Ale dříve to normálně chodilo.
Pro uživatele python.p:
Čteš mi myšlenky. Co použít alternativně, to by byl můj další dotaz, z doby před cca 24 lety pamatuju PC Anywhere. A ještě dříve bylo Carbon Copy (?). Dnes se v tom neorientuji.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, me uz to 2x blokli a 2x odblokovali, mam soukrome PC taky pripojene do domeny. Minule to odblokovani ale trvalo vic nez mesic. Taky to pouzivam jen obcas, kdyz nekdo z rodiny z druheho konce CR vola, ze mu neco nefunguje.
AnyDesk je taky free jen pro soukrome pouziti? Takze tam predpokladam hrozi ta sama blokace.
AnyDesk je taky free jen pro soukrome pouziti? Takze tam predpokladam hrozi ta sama blokace.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- -+_[]
- Začátečník
-
AnyDesk má podobnou licenci jak TW. Ještě je fajn Distant Desktop, ten můžeš používat i komerčně 17 hod/měsíčně.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
https://parsec.app/
tohle taky funguje, ale podmínky jsem nezkoumal, jen jsesm přes to řešil jedno PC kde měl klient licenci.
tohle taky funguje, ale podmínky jsem nezkoumal, jen jsesm přes to řešil jedno PC kde měl klient licenci.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- Sasakr
- Začátečník
Eh, to jsem jedinej, kdo používá Chrome Remote Desktop? Funkční, jednoduché, bezplatné...
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pro lidi co Chrome skoro vůbec nepoužávají je to novinka. Tím myslím sebe.
- zsdx
- Začátečník
-
Pro par PC jsou pouzitelny i RemoteUtilities (.com)
- Sasakr
- Začátečník
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak zamna to dojebali tak že si môžu teamviewer nechať celý tak ako je
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- BENDY
- Nováček
-
Chrome Remote Desktop je nástroj pro vzdálenou správu, který funguje na různých platformách a vyžaduje pro svůj provoz prohlížeč Chrome a rozšíření.
Tak jak to je.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ufff... to jsem rád, že jsem se to dozvěděl, od května na to čekám...
- TomasX
- Začátečník
-
Ještě že už existuje ta "AI" - bez ní by bylo lidstvo ztracené.