BubakB píše: ↑ned 22. zář 2024, 21:06
Od MSI mi teraz práve pristála 1366 doska X58 Pro. Takže si konečne skúsim tento bájny socket. Ak teda bude doska funkčná. Bola skutočne dosť lacná (za 5 Eur), tak uvidím.
( /* Celý príspevok
viewtopic.php?p=9904893#p9904893 )
DOC_ZENITH píše: ↑ned 22. zář 2024, 21:23
Co se MSI 1366 desky týče tak bacha. Ty pozdní biosy byly total střep. MSI v týhle době fakt nebylo good, to byla doba Gigabytu a Asusu. Měl jsem tehty P6TSE a super.
Okej, tak som mal na to konečne čas to vyskúšať. Doska je zatiaľ funkčná. Mala na sebe jeden z vôbec prvých biosov, ktorý vyšiel. To som poprípade aj predpokladal, tak som šiel na istotu s i7 920 prvou revíziou C0. Žiadna dráma sa teda nekonala. Chcel som tam skúsiť ešte 32nm Westmere, avšak to nechám prípadne na inú dosku.
Otázka znie: Ako je na tom kombinácia toho Asusu P6T + X5670? Stačí posledný oficiálny BIOS a pôjde to? Žiadny mod? V okolí je zopár ponúk hlavne na P6T, tak poprípade kam postúpiť a experimentovať.
Resp. s pamäťami, ak tam dám modernejšie SingleRank 4GB DDR3, ktoré sa niekedy hojne vyskytujú, tak to pôjde? Viem, že toto hlavne LGA775 DDR3 nedokázala. Len u LGA1366 nie som si, prirodzene, istý.