JohnXXL píše: ↑sob 16. lis 2024, 17:10
mouldy: ty ,,pece,, chladic jak tomu rikam nepouzivam na vsech m2 mam vezicky chladic.
Ale rozdil origo deska chladic vs vezicka co jsem to zkousel naposled u 970evo bylo skoro 15st kdy to dokazalo jit az k 55st s vezi jsem se nedostal pres 40st nikdy. Na Firecude mam vezicku chladic od zacatku a plech a vse puvodni uplne pryc a pres 45st jsem na tom nikdy nevidel jeste ani pri kompletni zaloze kopirovani celyho disku.
Co používáš za chladič?
Zkusím ho pod chladičem lépe porovnat, případně ho můžu dát do spodní pozice, kde je dvojnásobný chladič.
mouldy: uz roky pouzivam na vsechny sestavy co i delam tuhle vezicku na m2 disky spolu s minimalnim airflow v bedne je to uplne super a spokojenost. https://a.aliexpress.com/_EzWtw5j
U nas se prodavaji s jinou ,,znackou,, ja je beru furt primo z ciny.
MB: Asus ROG Strix Z690-A D4CPU: i7-13700K @P5.6/E4.5GHz Cooling:Water block RAM: 128GB Crucial DDR4 3200MHz@3600MHz CL18Čerpadlo:EKWB D5 Vario Motor + Alphacool D5 TOP Radiator:MO-RA3 420 black 4x NF-A20 PWM Chromax @500rpm VGA: EVGA RTX 3080TI FTW3 Ultra EK Vector FTW3 HDD: FireCuda 530 2TB + 970 EVO 1TB, 2x WD Purple 8TB Case: Chieftec BigToWER + Corsair AX1600i Monitor: MSI G274QPF + EIZO FlexScan EV2460BK
Jistě že neni ok, kor versus papírové parametry, ale když nevidim pády až úplě na držku tak nad tim mávnu rukou, většina lidí nic nepozná a je to furt dokola.
DOC_ZENITH píše: ↑včera, , 08:44
Dead neni a ani se k tomu neblíží, nastavil jsi si v settings velikost test bloků na 8MB? Celkově to máš poměrně low takže to vypadá že ne.
Díky za info. Nevěděl sem že se to musí přenastavit.