iPhone a služba Find my

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

iPhone a služba Find my

Příspěvek od olda02 »

Do včera jsem měl muj starý iPhone připojený na své Apple ID (služba Najít zobrazovala 2 telefony). Protože ho chci dát dceři, tak jsem se odhlásil a vytvořil a přihlásil ji jejím novým Apple ID ůčtem. Je normální, že na tomto STARÉM telefonu je stále možné vidět muj nový telefon ve službě Najít, přestože je telefon přihlášený do jiného Apple účtu?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: iPhone a služba Find my

Příspěvek od Alfajk »

je, musíš ho nejen odhlásit, ale i odebrat ze svého účtu, jinak zůstane registrovaný k původnímu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Já nevím, jestli to není chyba. Na mém současném telefonu ve službě Najít nevidím svuj starý telefon (nyní dcery telefon). Když se podívám na telefon dcery, tak tam svuj současný telefon mám a co je blbý, ona ho muže i vymazat. Přitom jsem ji zakladal nový Apple ID. Mám rodinné sdílení, kde muj telefon a učet je "organizator". Potřeboval bych, abych já viděl pod svým učtem dcery telefon a muj u ní pod jejím učtem nebyl..aby ho nemohla omylem smazat.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to je divný, je to spojený k apple id účtu, zkusil bych ho na obou odebrat (při nehorším i tovární nastavení) a znovu ho přihlásit, tohle vypadá, jak kdyby v jejím telefou zůstalo tvoje id
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Vždycky je nejlepší se odhlásit a dát telefon do továrního nastavení. Pak bych si tipnul že ty máš zapnuté Location sharing a ona ne. Ale je divné že ti tvůj telefon může smazat. Proto bych dal ten tovární reset a teprve potom řešil co dál
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Na jejím telefonu jsem to udělal. dal jsem smazat data a reset telefonu. Znovu ji přihlasil a stejně tam vidí muj telefon. Nechápu to...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

rodičovskou kontrolu účtu jsem v akci neviděl, ale není možný, žes něco blbě nastavil tam?
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Alfajk píše: čtv 31. říj 2024, 20:17 rodičovskou kontrolu účtu jsem v akci neviděl, ale není možný, žes něco blbě nastavil tam?
Tam není skoro co. Jakmile uvedeš vek, tak iPhone pozna, že je to nezletilé dite, tak se musí přihlasit opatrovník (rodič) a ten ten telefon nastaví. Není na výběr, Apple ti to prostě tento postup vnutí....za tehle situace se mi telefon nechce dceři davat. Jako předpokladam, že pokud by ho omylem chtěla vymazat, že se ji to zepta na heslo...no ale riskovat to nechci :-)
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Možná jsem to vyřešil. Abych mohl odebrat muj telefon ze starého iPhonu (nyní dceřina), musel jsem ho vypnout, jinak to nejde. Apple poté má ještě 30 dní, než telefon skutečně odebere.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“