teplovodiva paste pod GPU
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- jarda-wien
- Nováček

-
teplovodiva paste pod GPU
Mam radeona 9600Pro, kterej mi bohuzel podal ruku. chci ho vyreklamovat, ale mel jsem tam danej jinej chladic. pod puvodnim byla stribrna pasta! Tak jsem se vas chtel zeptat, jaka pasta byla prip. je na vasem GPU. potrebuju to vedet, protoze kdyz tam dam silikon (stribro nemam) a oni by tam davali jenom stribro, tak by bylo jasny, ze si s tim nekdo hral... ale zase se mi nechce jen tak kupovat stribrnou teplovodivou pastu, protoze je strasne draha... diky
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zalezi aj aky tim Radeon 9600 Pro mas.... kazdy vyrobca zrejme pouziva nieco ine........... a nejaku lacnu striebornu pastu 9 napr. Titan... kupis aj za cca.50-80,- ....... to podla mna nijak vela nieje
.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Wiruz
- Pokročilý

strcil bych tam obyc stribrnou od titanu, je sice nic moc, ale v kloubnym obchudku by ti ji meli dat (dokonce i za dara v mem pripade)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- jarda-wien
- Nováček

-
Dneska nejak nemam den, ani psat uz neumim! No nic takze 1, zapomnel jsem napsat, ze je to sapphire
2, co s tim mam: po asi 2 mesicich provozu se mi stavalo, ze zmizel obraz, jen tak. potom zase sam nabehl. vypadalo to podobne, jako kdyz zmenite rozliseni obrazovky. akorat, ze ja rozliseni nemenil. Prikladal jsem to nejakym problemu Windows. no a jednoho krasnyho dne hraju Far Cry a obraz opet zmizel... jenze od ty doby uz se mi na monitoru nic neobjevilo!!!! takze chladic sel dolu a dal jsem tam ten starej. ted mam v pc starou 7500 (ta mi beha uz tri roky) akorat si holt nezahraju far cry, coz me dost stve.
2, co s tim mam: po asi 2 mesicich provozu se mi stavalo, ze zmizel obraz, jen tak. potom zase sam nabehl. vypadalo to podobne, jako kdyz zmenite rozliseni obrazovky. akorat, ze ja rozliseni nemenil. Prikladal jsem to nejakym problemu Windows. no a jednoho krasnyho dne hraju Far Cry a obraz opet zmizel... jenze od ty doby uz se mi na monitoru nic neobjevilo!!!! takze chladic sel dolu a dal jsem tam ten starej. ted mam v pc starou 7500 (ta mi beha uz tri roky) akorat si holt nezahraju far cry, coz me dost stve.