Ahoj
hledám doporučení na tablet, který bych mohl používat především na práci (e-maily, psaní poznámek, revize dokumentů, vzdálený přístup přes VPN/RDP) a občas na zábavu (streamování, prohlížení webu).
Co hledám:
Velikost: Ideálně nad 11 palců.
Výkon: Tablet by měl zvládat plynulý multitasking a aplikace pro vzdálený přístup.
Podpora pera: Rád bych tablet s perem pro psaní poznámek nebo jednoduché kreslení.
Podpora externího displeje: Bylo by to super, ale není to zásadní požadavek.
Možnost druhé obrazovky: Rád bych, aby tablet mohl fungovat jako druhá obrazovka pro můj PC, pokud to bude možné.
Aktualizace softwaru: Preferuji zařízení, které bude mít dlouhou životnost, co se týče softwarových aktualizací.
Aktuálně zvažuji TCL NXTPAPER 14, Lenovo Tab P12 a Samsung Galaxy Tab S9 FE. Ale žádný z nich se mi nezdá úplně ideální:
Modely TCL a Lenovo mě znepokojují kvůli pochybné podpoře softwaru.
Galaxy Tab S9 FE mi přijde zastaralý a mám obavy o jeho RAM.
Jsem otevřený dalším návrhům nebo postřehům od těch, kteří mají s těmito zařízeními zkušenosti! Díky předem za pomoc.
Budget tablet na práci
Moderátor: CageJ
- Holda
- Středně pokročilý
- rhinos
- Začátečník
-
Re: Budget tablet na práci
Ipad?
Pokud teda neřešíš i cenu ,ale o té se nezmiňuješ
Pokud teda neřešíš i cenu ,ale o té se nezmiňuješ
AMD Ryzen 7 5700X | Gelid Solutions Glacier | MSI X470 Gaming Plus MAX | Gigabyte P850GM 80+Bronze |
32 GB DDR4 3600 Kingston Fury Beast RGB | GIGABYTE RTX 3080 Ti EAGLE 12GB
- Holda
- Středně pokročilý
Chtěl bych kolem 10k, iPad nepreferuju, v té ceně je tam jen 10,9" a pencil je 2,2k navíc.
Lze ho použít jako sekundární displej k Windows?
Dík
Lze ho použít jako sekundární displej k Windows?
Dík
.
- rhinos
- Začátečník
-
za mě pokud to má rozumně fungovat s perem tak na Androidu Samsung nebo max to Lenovo.
Ipad samozřejmě funguje přes kabel jako další obrazovka a jsou i aplikace.
Nejsem úplně jablečná ovce ,ale mě produkty od Apple vydrží vždy déle než cokoliv jiného ve stejné kategorii
Ipad samozřejmě funguje přes kabel jako další obrazovka a jsou i aplikace.
Nejsem úplně jablečná ovce ,ale mě produkty od Apple vydrží vždy déle než cokoliv jiného ve stejné kategorii
AMD Ryzen 7 5700X | Gelid Solutions Glacier | MSI X470 Gaming Plus MAX | Gigabyte P850GM 80+Bronze |