Zdravím.. už asi podruhé, potřetí se mi stalo, že
... se nenačte paměťová karta ani po (re)startu mobilu (Samsung MicroSD 256GB) Android, MIUI Global 12.5.5 na Xiaomi Redmi 8T
nějaký nápad jak se dostat k datům nebo opravit, obnovit? Systém nabízí pouze přeformátování..
Ne že bych tam měl nějaká důležitá data, a všecko jsem stejně synchronizoval jinam, ale ... docela by se hodilo ty data přímo neztratit.
Zkusil jsem Explorer a karta se tváří prázdná nebo přeformátovaná. (1,55 MB zabráno z 256GB)
Nějakou appku na to, nebo jak obnovit? Čtečku pro PC asi nemám a mít k dispozici ani nebudu.
Asi nakopnutý filesystem nebo tak něco.. nevím čím obnovit. Zkoušel jsem teď 4 appky a nic.
DĚKUJI
Android: Problém s paměťovou kartou - SD
Moderátor: CageJ
- Jey
- Středně pokročilý
-
Android: Problém s paměťovou kartou - SD
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android: Problém s paměťovou kartou - SD
Zkusil bych prvně odmastit kontakty a vyfouknout slot. Čtečku pro PC koupíš za pár korun do USB nebo ji má skoro každý notebook.
- Epidot
- Středně pokročilý
Ona může být také kaput.
13600k+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston Fury Renegade 3600, ASUS RTX 3070 Noctua OC Edition, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, 960Evo 500GB, Kingston A2000 500GB, Intel 660p 2TB, Crucial M550 256GB, Intel X25-M 80GB, Corsair RM1000x 3.1, Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA Classic, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200, Modecom Eclipse 60
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že může a je to celkem pravděpodobný, ale odmastit kontakty je maximálně pár minut a mít čtečku karet do USB taky není úplně od věci.
- Jey
- Středně pokročilý
-
No, samozřejmě jsem vyndal slot a zkontroloval kontakty, pro jistotu otřel, ale jsou jako nové.
Mobil opakovaně nabízí formát karty a neočekávaně se zadrhává. Asi byla blbost, jak mi kdysi někdo radil, mít zapnuté rozšíření paměti o 1GB pomocí... nevím interní paměti? Snad ne SD.
Teď je problém sehnat čtečku za pár korun. Protože otevřeno mají jen večerky a ty zkusím nějak oběhat... jinak tomu šanci nedávám, nebo nevím. Dostanu se Brandýs-Říčany, okraj Prahy.. ČM třeba. Jinak ta čtečka za pár korun se špatně shání, ale všude mají multi-čtečku za 300,-. Vysypal jsem staré zásoby.. krabice, ještě redukce 3pinové větráky, propojky všeho, redukce molex, atd (jdu toho teď půlku vyházet), ale nemám ji. Mám redukci na SD, ale ani tu SD čtečku.
Zkoušel jsem připojit přes USB, ale nenačte se úložiště v mobilu, ani se nenabízí na úložiště přepnout. Zkusím se poptat známých.
Mobil opakovaně nabízí formát karty a neočekávaně se zadrhává. Asi byla blbost, jak mi kdysi někdo radil, mít zapnuté rozšíření paměti o 1GB pomocí... nevím interní paměti? Snad ne SD.
Teď je problém sehnat čtečku za pár korun. Protože otevřeno mají jen večerky a ty zkusím nějak oběhat... jinak tomu šanci nedávám, nebo nevím. Dostanu se Brandýs-Říčany, okraj Prahy.. ČM třeba. Jinak ta čtečka za pár korun se špatně shání, ale všude mají multi-čtečku za 300,-. Vysypal jsem staré zásoby.. krabice, ještě redukce 3pinové větráky, propojky všeho, redukce molex, atd (jdu toho teď půlku vyházet), ale nemám ji. Mám redukci na SD, ale ani tu SD čtečku.
Zkoušel jsem připojit přes USB, ale nenačte se úložiště v mobilu, ani se nenabízí na úložiště přepnout. Zkusím se poptat známých.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).