Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Příspěvek od Thellwin »

Já mám Poco F5 (SD 7+ Gen 2), kupoval jsem ho hned při uvedení za zaváděčku 9.5k a krom velikosti jsem s ním celkově asi spokojenej vzhledem k mým požadavkům. Pokud nehraješ hry, tak podle mě nepotřebuješ úplně ty nejvýkonější SOC. Mě vždycky jde primárně o výdrž baterie a aby to bez nějakého znatelného zadýchávání zvládalo běžný multitasking několika běžných aplikací plus toho běží dost na pozadí. Já už jsem s MIUI zkušenost měl předtím, takže to mi nevadilo a paradoxně doteď jedu na A13 a MIUI, protože všechno tak nějak funguje jak potřebuju a v tom případě nerad dělám upgrade i když A14 s HOS už mám dávno k dispozici a výhledově by měl dokonce přijít A15.

Jediné co mi vadí je velikost, pro mě je takové použitelné maximum něco kolem 6.4, klidně i méně. Foťák je určitě průměr, ale na moje momentky to stačí a věděl jsem, že nesháním a nepotřebuju vyložený fotomobil.
Goldnoob team proud member!
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Asi tak, máme skoro stejný názor. Nehraju na tom hry. Občas pustím něco přes sambu (seriál, film, YT). Jen aplikace, +3 rezistentní programy spouštěné automaticky, tj. nějaká synchronizace, nějaký volume amplifikátor, nějaký missed call/message reminder (dnes nemají notifikační diodu, ale lze vybrat pípat každou minutu do přečtení zprávy, třeba 1 hodinu). Akorát ty fotky, ty rád vyrábím. 8T mělo Quad Camera AI + manual a daly se s tím vyrobit luxusní fotky. Buď přes automatiku, kdy si přepínalo režim focení, nebo manuál. Ale samozřejmě nová technologie, dost to haprovalo.. člověk fotil radši x víckrát. Něco takového očekávám. Pak už jen přesnou GPS (záznam). MIUI je ideální. U Poco se bojím OS (reklam) a kvality fotek.

Poco F6 vypadá třeba dobře za 8-10k, ale člověk by se bál. Asi bych vzal "něco" zánovního a vyzkoušel.
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

Mně se dva roky zpět podařilo koupit zenfone8 za cca 8000. Foťák ok, dioda, Jack... Na druhou stranu mi chybí lepší výdrž baterky a bezdrátový nabíjení. Displej je v létě hodně nenazranej, ale zase není problém s čitelností. Nicméně moc na výběr nebylo, Xperia se slabým soc a ve všem horší nebo iPhone/Samsung za jednou tolik peněz. Občas pokukuju po upgrade, jestli není něco zajímavýho, protože končím na androidu 13. A moc není, jedině Pixel, ale to bych si moc nepomohl. Ale dnes muset koupit telefon, tak ho nejspíš vezmu.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“