Sniper Elite 5 - čeština

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Donic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sniper Elite 5 - čeština

Příspěvek od Donic »

Na webu lokalizace.net se před koncem roku dodělala čeština na tuto hru...Sice v beta verzi a údajně na steamovou verzi, ale funkční by asi být měla. Já bych jí ale potřeboval zprovoznit na Game Pass a to mi prozatím nejde...On se spouští instalátor a nejedná se o nějaké soubory v rámci přepisu. Nicméně instalátor pustím, zvolím cestu ke hře v adresáři, napíše to že instalování proběhlo v pořádku, ale hra v češtině pořád není...A bohužel mi nefunguje ani změna jazyka hry v nastavení: Spravovat - Vlastnosti - ale v Obecné žádná možnost změny jazyka hry není. Existuje ještě nějaká jiná možnost? Vybavuji si, že cca před rokem mi vytvořená čeština do hry Atomic Heart fungovala bez problémů a hra byla v CZ... Díky
Danny202
Začátečník
Začátečník

Re: Sniper Elite 5 - čeština

Příspěvek od Danny202 »

Mám jen steam verzi a tam čeština funguje v pohodě.
PC: Ryzen 7 9800X3D || MasterLiquid 360 Atmos || Asus TUF Gaming B850-PLUS Wifi || G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30 || Gainward RTX 5070 Ti Phantom || WD Black SN850X 2TB || Crucial MX500 500GB + Crucial MX500 2TB || Seasonic Focus GX 750 Gold || Endorfy Arx 700 ARGB || Windows 11 Home
Monitor: Dell S2721DGFA (1440p, 165Hz, G-SYNC Compatible) Příslušenství: Lorgar MSE90W || Lorgar KBP7075MW || SteelSeries Arctis Nova 7
Donic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Sniper Elite 5 - čeština

Příspěvek od Donic »

Danny202 píše: sob 4. led 2025, 13:22 Mám jen steam verzi a tam čeština funguje v pohodě.
To je právě to divné...podle mě by ta čeština měla fungovat na všechny verze, neboť ta struktura souborů by měla být stejná.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“