doprčic, zavřel jsem to okno s platbou, abych se podíval jestli nebude lepší model, a teď mi tam visí objednávka a nedá se zaplatit ani stornovat
a novou vám nepovolí ( max 1ks měsíčně), bacha na to
Naposledy upravil(a) marek16 dne čtv 30. led 2025, 15:12, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
5090 naprosta klaun fiesta... Koukam na 4 ruzne shopy a nevidel jsem ani jednu skladem. Bud do CR proste vubec zadna 5090 nedorazila, nebo to zkratka vsechno rozkrad DOC_ZENITH do firmy. Kazdopadne za me suverenne nejhorsi launch v historii, to je bez debat. To se NV opravdu povedlo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
V Německu nějaké byly, pár lidí nakoupilo na Nvidia ofiko shopu (resp Proshop, který to za ně řeší) 5090 za těch 57k CZK.
Jinak na ostatních DE shopech byly 5090 2700EUR+
Tak urvanou prehratou FE s extra piskajicima civkama jako bonus + jenom 2 roky zaruka si do PC fakt davat nebudu, mam nejake standardy a rad si za ne priplatim. Ale proste nic neni a ani nebylo skladem.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Bohužel souhlas. Naprostá komedie.
Ten suntech FE už není ani s cenou 68k. Taková malá domů 8k navíc, zalistování něco stojí no néé
Ani jsem nebyl na 100% rozhodnut něco koupit, říkám si kouknu, uvidím.
A viděl jsem, velké houno
@raym0n 5080 je pro mě zbytečná řada (pro mě!)
náhodou, u 5080 jsou tam i levný karty, i drahý karty, a jsou skladem ještě půl hodiny po startu, takže launch dost v pohodě, kdybych si to sám nezkonil
5090 se asi dala čekat kvůli AI a firmám.
EDIT: tve to si snad dělají prdel po zaplacení...
Naposledy upravil(a) marek16 dne čtv 30. led 2025, 15:26, celkem upraveno 2 x.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Alza: "Omlouváme se, z důvodu technických potíží na našem webu může aktuálně docházet k problémům při dokončování a výdeji objednávek. Situaci aktivně řešíme."
@marek16
Jo, já to beru. Ale pro mě nezajímavá karta za jakoukoli cenu když mám 4090 za 35k.
Možná dvouslotovka s vodou za 10k to pak možná jo
Zkus smazat cookies nebo prostě nový acc.
Edit:
Tak alza 5080 stejný status jako 5090 teďko. Koupit se dali pár minut. Jestli jste to stihli a jste v pořadí na které se ještě dostane, palec nahoru, zbytku držím pěsti s naskladněním.
Naposledy upravil(a) mirda dne čtv 30. led 2025, 15:34, celkem upraveno 1 x.