Info o (ne)dostupnosti a nákupu řady RTX 50X0
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Info o (ne)dostupnosti a nákupu řady RTX 50X0
Tak hlasim, ze hloupy maji stesti, oba maily dorazily Už to chystáme a Děkujeme za objednávku
Ale jedna se teda o 5080, tak uvidime, jak to dopadne.
Ale jedna se teda o 5080, tak uvidime, jak to dopadne.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- iambenny
- Začátečník

Vydrželo to déle, než bych čekal.
Pozitivní.
Tchajwanský Palit a jejich Gainward jsou dobře zásobený, holt jim na tom stojí business více, než Asusu a spol.
Tchajwanský Palit a jejich Gainward jsou dobře zásobený, holt jim na tom stojí business více, než Asusu a spol.
- Sobo
- Středně pokročilý

Udelal jsem objednavku na 5090 Astral za 77k u Smarty. Karta neni skladem, ale az bude, tak mi ji proste poslou. Alespon nebudu muset jak dement skenovat X ruznych shopu a hledat, jestli se nekde nahodou neobjevilo neco, co by se mi libilo.
A cena je kupodivu fajn, cekal jsem kolem 82k za Astral podle zahranicnich cen v EU.
A cena je kupodivu fajn, cekal jsem kolem 82k za Astral podle zahranicnich cen v EU.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- fmx rider
- Začátečník

-
Teď jsem to šel psát. Na JRC a Smarty jdou aspoň 5090 objednat. Povedla se mi TUF za 60k, což je jediná cena za kterou do toho jdu.
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hele, nic proti, ale myslím, že za to normálně zaplatili... navíc ta firma, on je tam zaměstnanec. Jestli jich bylo 230 pro USA v MicroCenter, mohlo jít k nám klidně je 5ks...Sobo píše: ↑čtv 30. led 2025, 15:12 5090 naprosta klaun fiesta... Koukam na 4 ruzne shopy a nevidel jsem ani jednu skladem. Bud do CR proste vubec zadna 5090 nedorazila, nebo to zkratka vsechno rozkrad DOC_ZENITH do firmy. Kazdopadne za me suverenne nejhorsi launch v historii, to je bez debat. To se NV opravdu povedlo.
Ale osočovat někoho z krádeše, fujtajbl.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- marek16
- Začátečník

já myslím, že to byl zjevně fór 
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
Quis custodiet ipsos custodes?
- goelr
- Začátečník

Tak to ti závidím, já stále nic...
CPU: AMD RYZEN 5 7600X MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to byl fór, tak blbej a nepochopenej. To se pak omlouvám já.
Nicméně, se mi líbí, jak spousta lidí brblá jak je to drahý, jak zvedají ceny, ale stejně si to pak koupí.
Nicméně, se mi líbí, jak spousta lidí brblá jak je to drahý, jak zvedají ceny, ale stejně si to pak koupí.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- maxim666
- Začátečník

Přesně, já taky..Sobo píše: ↑čtv 30. led 2025, 15:33 Udelal jsem objednavku na 5090 Astral za 77k u Smarty. Karta neni skladem, ale az bude, tak mi ji proste poslou. Alespon nebudu muset jak dement skenovat X ruznych shopu a hledat, jestli se nekde nahodou neobjevilo neco, co by se mi libilo.
- Sobo
- Středně pokročilý

To je samozrejme mysleno s poradnou porci nadsazky. Asi jsem tam mohl dat smajla, ale pokud bych se na nekoho mracil, tak na nvidii, ne nikoho tady na foru. Navic ten B2B sale by stejne asi neresil on (chapu to tak, ze jeho pozice v te firme je spis technicka nez nakupni), ale nejaci lidi ze sales apod.
Nevidim zadny duvod, proc by tech karet musel by globalne tak extremne malo. Stejny 2 roky stary vyrobni process (a jiny nez maji DC / AI GPU), launch v lednu misto obvykleho rijna, a stejne to takhle proserou... Od AIBs mame zpravy, ze tam delali paseku jako last minute bios zmeny apod. Proste to NV podelali uplne maximalne a vsem aktivne hazela klacky pod nohy.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- mirda
- Začátečník

Jo smarty má dobře nakročeno, taky tam beru. Astral se mi líbí ale nejde to vizuálně ke zbytku sestavy.
I když ty časy jsou asi pryč kdy člověk vybíral i podle vzhledu karty, dneska vezme co se podaří sehnat
I když ty časy jsou asi pryč kdy člověk vybíral i podle vzhledu karty, dneska vezme co se podaří sehnat
Prstí svoji 4090 za 35klacíků.
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sobo: Okej, omlouvám se.
Je to jen o tom si umět spočítat kolik a jak rychle to vydělá a pak jestli a jak velké dát všimné na ty správný místa. Ale tohle je pod mou úroveň a i když jsem nějaké pobídky dostal tak ne. Prostě až budou tak budou.
Jinak to je klasika, budou to dávat po drobkách za velký ceny a až se to saturuje tak to pustí vše.
Je to jen o tom si umět spočítat kolik a jak rychle to vydělá a pak jestli a jak velké dát všimné na ty správný místa. Ale tohle je pod mou úroveň a i když jsem nějaké pobídky dostal tak ne. Prostě až budou tak budou.
Jinak to je klasika, budou to dávat po drobkách za velký ceny a až se to saturuje tak to pustí vše.
- icebosss
- Začátečník

-
sem vzal ventus u Smarty, objednávka přišla, ale teď koukám na smarty do účtu a objednávky mi zmizela, jak kdyby nikdy neproběhla, šmejdi
- mirda
- Začátečník

Měl jsem v košíku ten kentus za 60k, dal bych ho na vodu.
Ale prostě si ten posun výkonu z 4090 nemůžu odůvodnit za ty prachy. Mám to na hry.
Prostě nemůžu. Tak snad ještě nejsem ztracený případ
Ale prostě si ten posun výkonu z 4090 nemůžu odůvodnit za ty prachy. Mám to na hry.
Prostě nemůžu. Tak snad ještě nejsem ztracený případ
Prstí svoji 4090 za 35klacíků.
- StepanPepan
- Začátečník

-
ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC -
Není tohle za 40 nějaké drahé??? Nemělo by to bý tak o 5 tisíc levnější?
Není tohle za 40 nějaké drahé??? Nemělo by to bý tak o 5 tisíc levnější?
- nadiva
- Začátečník

-
ten kdo to teď vzal, to má dnes doma z ArkádStepanPepan píše: ↑čtv 30. led 2025, 16:04 Není tohle za 40 nějaké drahé??? Nemělo by to bý tak o 5 tisíc levnější?
CPU: AMD® 5950X GPU: NVIDIA® 4070TiS
- Trek
- Začátečník

Kde jsou Gainwardy a Pality 5090? Nikde jsem je nevidel?
- StepanPepan
- Začátečník

-
Já to mám připravené k odběru, ale současně mám rozbitou objednávku v Alze na Gainward za 30. Těch 10 se mi zdá nějak moc, asi půjdu zkoumat recenze, jak vypadají PCB.
- Player21
- Nováček

-
Objednáno 15:04 a je to ok 
Phantom 5080
Phantom 5080
Naposledy upravil(a) Player21 dne čtv 30. led 2025, 16:32, celkem upraveno 1 x.
- radekhgt
- Začátečník

Mohli by ste aj písať čo ste objednali lebo v tom bude chaos za chvíľu. Ale predpokladám ze 5090 sa nikomu nikde neušla 
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2