Kdybys četl pořádně, tak ses dočetl, že přesně to jsem udělal, než jsem tu objednávku zrušil, protože nikde není uvedeno, kolik ten zdroj poskytuje na jedné větvi (=tudíž ten kabel od Corsairu by zdroj zatížil přesně stejně, jako ty kabely co tam mám teď).Diesel477 píše: ↑ned 9. úno 2025, 17:51 Nejmenší riziko je nespekulovat a koupit odpovídající zdroj. Anebo aspoň nejet úplný soc mód a koupit si od výrobce oficiální kabel 2x8 do 16 pinu. 1 nebo 2 stránky dozadu mi tady kluci k tomu psali i informace, zbytečné to řešit znovu.
Pokud to chceš obejít, tak ok, ale pokud zdroj ripne víme čím to bylo.![]()
Naopak jsem vzal třetí osmipin, aby se ta zátěž rozložila na tři kabely, a nedokážu si představit, že to nebude v pořádku, když ten zdroj je schopnej dávat na 12V 750W.
Vůbec nevidím důvod proč kupovat za čtyřku novej kvalitní zdroj, když jeden za trojku už jsem koupil, je pořád v záruce a za chvíli kartu stejně undervoltnu
ostatně, na té předchozí stránce jsi psal to samý:
Ad path tracing - opět, říkáš že je to v pohodě a nečetl jsi, že já jedu na 4k a ty na 2k, víc než 2x takový rozlišení, tzn čas na ten upscale+FG (a tím latence) bude diametrálně odlišnej. Ale inputlag stejně vnímá každej jinak, já to psal spíš jako upozornění, že pokud si někdo myslí, že FG4 mu zrychlí běžný hraní, tak není to tak (tudíž Kožeňákovy grafy byly naprosto o hovně).
Každopádně narazil jsem na první problém, už jsem měl asi 3 BSOD s nějakým nvidia driverem, tudíž clean install driveru nestačí a asi bude potřeba nějaký DDU nebo počkat na další verzi...