Delarge píše: ↑pát 17. led 2025, 17:38
Tak ti dva komentující přede mnou jí asi hráli, ne? Oči taky mám, materiálu je na netu dost a už jsem odehrál dost arpg na to, abych si mohl udělat svůj názor na to, jestli mi ta hra za to stojí nebo ne.
A je mi úplně jedno, že pro přecitlivělýho fanboye je můj názor nedostatečně přínosný
Tak to jsi musel mit i hodne erudovany nazor na prvni zasun. Ti dva tvoji kamosi uz ho meli a materialu taky dost
Ono je to divne, ale kazdy ma jiny vkus. Nekomu vice sedi D3/D4 a nekomu PoE. Cekal sem vice od Last Epochu, ale bohuzel zacinam mit pocit, ze to nabere cestu Wolcenu.
Za me je nejlepsi ARPG Grim Dawn.
Od vanoc hraju tohle Warhammer ARPG: https://store.steampowered.com/app/5274 ... r__Martyr/
- prijde mi to jako dobry balanc mezi jednoduchym a na odregovanim pohodovym D4 versus za me uz preplacanym PoE1
- ma to opravdu pouzitelny a dalo by se rici skutecny crafting narozdil od D4 i PoE
- za odehranych 50 hodin jeste nejsem v endgame
S kamosema stridame ruzne hry dle nalady. Dost to smrdi fanboyismem. Kazdy hra ma nejke silne i slabe stranky, pricemz zalezi, jestli pro konkterniho hrace jedna nebo druha stranka prevazi dle jeho preferenci.
Nikdo nikomu nebere jeho vkus a oblibenou hru. Ale delat si nazor pres zprostredkovane nazory jinych a pak je tu vydavat za vlastni uz je trochu schyza.
Fanboy klidne byt muzu, ale rozhoduji fakta a data a ty proste hovori jasne.
Jinak souhlas s preplacanim poe1. LE to ted bude mit asi hodne tezke, zacatek slibny, ale chybi kontent a ten tym asi nebude dost schopny a velky na to drzet krok s velkyma hracema na trhu.
coyd: Nazor budes mit vzdy ovlivneny i jinama. Me treba zatim staci reference od lidi, co mame cca podobny vkus na hry uz snad 20 let, takze z povidani s nima na TS vim, ze PoE2 je u me zatim na cekacce. Dobre funguje jen jedna ze tri moznosti obrany. Oneshoty jsou tam stale i na mapach. Zavreni mapy po jedne smrti. Az s koncem EA dodaji zbytek veci a zapadnou do sebe, tak se docela tesim, ze to vyzkousim. Zmeny jako gemy a jejich linky uz se mi libi ted a je to posun k lepsimu oproti jednicce.
Nejvetsi chybu zatim vidim, ze se nezbavili u noveho dilu "magic find" statu, protoze bez nej stoji drop za prd a s nim si zase blokujes dulezite staty na vecech. Dost to pak nuti do tradovani, ktere je porad v PoE traga a cekam na pridani aukce jako maji na konzolove verzi. Kdyby se zbavili "magic findu" a nastavili drop na uroven, kdy ti zacnou padat divine orby, tak by udelali dle me lepe, protoze by si konecne mohl hrac zacit hrat s dropoem/craftem a ne tradovat.
Abych to jen bokem doplnil, tak D4 ma take velke rezervy, pricemz hromada QoL, tam mela byt ode dne vydani. Ted se s kazdou sezonou kasaji, jak poslouchaji komunitu ...
Jasne chapu, ze ne kazdy si umi s poe poradit. Ja mam lvl 97 a nechcipam. U obrany rozhodne neni jen jedna volba, ale to je o tom, nekdo to nehraje a necha si ovlivnit nazor nekym, kdo to sotva hral..
Ovlivneny nazor a nazor bez vlastni zkusenosti jsou totiz dve rozdilne veci.
Magic find uz si vzali na paskal hraci, kteri to testovali a zdaleka nema takovy vliv jak prvni vlna hysterie naznacovala, rozhodujici je juicing map a towers, daleko vic nez v poe1, protoze v poe2 neni na itemech item quant.
@Delarge: triggruje me, ze lidi mluvi o necem o cem vi kulove a to zdaleka neplati jen o hrach