Samsung Galaxy S25 Ultra nebo neco jiného?

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

renek1
Začátečník
Začátečník

Re: Samsung Galaxy S25 Ultra nebo neco jiného?

Příspěvek od renek1 »

Co to je Lite mod a kde se to nastavuje?
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZ_viper »

Nastavení/Péče o zařízení/Profil výkonu
AMD 9800X3D PBO2e 80°C, 64 GB DDR5 6400 CLK 32, Gigabyte RTX 4090 OC, 3x 4 TB SSD, Acer Predator 43" 4k/120.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Ohledně Google zpráv... Tento problém trvá už cca 2-3 roky a nemyslím si že jej Google fixne. Může za to registrace Rcs a její komplikace při přenosu na nový telefon.
A není problém jen Samsungu setkal jsem se stím na jiných telefonech v rodině. Je to ne vyřešenou a blbou implementaci Rcs kvůli které by ten protokol Google musel celý přepsat - > coz se určitě nestane.

Problém u Samsungu je i u jeho Samsung aplikace zpráv... Kdy pro přenosu dat na nový telefon, pokud nedojde k rucni odregistraci Rcs před přenosem. Trvá pak 2-5 dní než se Rcs znova registruje. Do té doby občas nedorucitelne SMS... (naposledy sem se stím setkal ale loni v lednu při přechodu na S23U).
S24U a S25U - neprinasej naprosto nic nového - > možná upgrade na s26U jestli zase nebudou jen recyklovat bez výrazně inovace.
Nebo bude konečně použitelný fold (integruji spen) coz byla jediná věc co mi na foldu 3 chyběla :-), jinak sem zastáncem note (už od note 8 nic bez pera nechci :-D)

A nejlepší telefon s spenem co Samsung vyrobil byl note 10 (ten malý to byl neskutečný telefon -> stále jej používá partnerka I když ji teď zezelenal display)

Dřívější androidu top foto telefony (note a později Ultra) už tak 3-4 generace na top rozhodně nedosahuji, jsou lepší fotomobiky ale maj vyvážené výsledky přes všechny snímače -> a bohužel se nikdo do stylus aktivně nevložil takže nemají konkurenci :-(
PC - AMD Ryzen 9 7945HX, Minisforum BD795i SE, 2x24GB DDR5 5200, Kolink Rocket Heavy Vented. 2TB Samsung PM9A1
2TB Kingspec XG7000, SAPPHIRE NITRO+ RX 7800 XT GAMING OC, ASUS ROG LOKI SFX-L 1000w -> Win 11
NB
- HP 17.3" FullHD , Ryzen 3 7320U , 8Gb RAM , 512GB SSD -> Endeavour OS - River
NAS - CWWK X86-P5 Pocket, Intel N100, 8GB DDR5, 3x2Tb NVME -> Endeavour OS - CLI
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak nejlepší Samsung za mě byla Note 9. jen to mělo po pár letech už fakt mizernej foťák, ale tři a půl roku sloužila naprosto famózně.
S22U byla jebka, příšernej Exynos, po roce se mi rozbil i periskop, naštěstí jsem byl schopnej to dát do trade-inu.
S23U funguje super, nemá to vážnější problém, taky nemám důvod upgrade na S24/S25.
co mi na současných telefonech proti starýmu Note 9 vadí je čtečka v displeji, ale takovej je holt dnešní design - funguje to hůř, ale zato to je gimmick.
S-pen jsem na Note 9 používal opravdu hodně, na S22U/S23U to nepoužívám skoro vůbec.
RCS jsem nikdy ani nezapnul a koukám že pořád platí že jsem udělal dobře :)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
CZ_viper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZ_viper »

Ono také není moc důvodů, proč používat RCS v SMS. Od toho jsou jiné komunikátory.

Mimochodem, dnes přišel březnový update.
AMD 9800X3D PBO2e 80°C, 64 GB DDR5 6400 CLK 32, Gigabyte RTX 4090 OC, 3x 4 TB SSD, Acer Predator 43" 4k/120.
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sasakr »

Čtečka v displeji je pro někoho problém? Fungovala perfektně v pět let starém Xiaomi, funguje perfektně i tady u S25.

Update nainstalovaný. Zkusím, jestli to něco neudělá s tím zahříváním, ale pochybuju. Sere mě to. Chtěl bych si občas něco zahřát, ale v podstatě není otázka, jestli se baterka dostane nad 45°, ale jen kdy. V normal módu o něco později, v performance modu je to otázka minut.

Má tu někdo base S25, případně i další + a Ultra, že by udělal Throttle test? https://download.cnet.com/cpu-throttlin ... 97683.html
Tronar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tronar »

Nejvice mne stve ctecka na on/off tlacitku, pak v displeji. Nejvice mi vyhovovala ctecka na zadech mobilu, cca napolovine sirky v horni tretine mobilu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Tronar píše: úte 25. bře 2025, 00:37 Nejvice mne stve ctecka na on/off tlacitku, pak v displeji. Nejvice mi vyhovovala ctecka na zadech mobilu, cca napolovine sirky v horni tretine mobilu.
no jasně, protože tak ten telefon odemkneš poslepu už po cestě z kapsy. v displeji se na to musíš nejdřív podívat, aby ses trefil prstem. poslepu to jde fakt blbě.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“