Vyzerá to tak, že áno

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
Vyzerá to tak, že áno
No to bude asi trocha problém, mohol by si to viac rozvinúť pre menej zdatných ako ja?
Je tu kolem toho napsáno dost, ale 3Déčka až nutně vytuningované pamětí nepotřebují jako non3D_Jesper_ píše: ↑stř 26. bře 2025, 15:54No to bude asi trocha problém, mohol by si to viac rozvinúť pre menej zdatných ako ja?Zrejme to asi nekončí zapnutím profilu EXPO II. Určité veci v BIOSe si viem zapnúť a nastaviť, ale zrovna RAMKY tam som väčšinou nastavil UCLK DIV1 MODE a bol som vybavený. Takže rád sa poučím niečo nové
![]()
Pytam sa jak laik… a to vidis nejaky rozdiel v reálnom svete 70ns vs 67ns???Thellwin píše: ↑stř 26. bře 2025, 20:36 Hehe ... sice s 7800X3D, ale ono je to vlastně stejné. Docela dlouhou dobu jsem se s tím trápil, protože moje paměti, jsou asi celkem shit. Nebyl jsem schopen se dostat pod 70 ns, spíš byl problém se i přiblížit, časem se cokoliv ukázalo jako nestabilní. Nedávno tady někdo napsal, že je celkem fajn ten Asus EXPO tweak. A měl pravdu. Jedno nastavení a mám 67 ns (s 7800X3D). Zatím to vypadá ok, ale samozřejmě to prověří čas. Absolutně už nemíním ztrácet další hodiny nějakým testováním a nastavováním, abych se dostal o 2 ns níž![]()
https://ibb.co/7xbwnTgJ