No nevím Ryzen 7 8600X, 32GB RAM a 3060Ti a jelo to po výstupu ze stok na 40 FPS a viditelně se to trhalo....
V nastavení jsem se nehrabal, co si hra nastavila, to bylo.
Takže docela bída. Ale taky jsem to refundnul
Moderátor: Baneshee

Doslova říkali, že v té hře běží starý gamebryo a počítá logiku, a UE jen renderuje. Tehdá tomu říkali Radiant AI, nicméně vzhledem k výpočetnímu výkonu tehdejších dvoujádrových athlonů bych se hodně divil, kdyby ty postavy ovládal aspoň stavovej stroj, asi to bude ještě něco primitivnějšího. Nic jako "AI" v té době nemohlo existovat, žádný PC by to neutáhlo.AllowedCry píše: ↑čtv 24. dub 2025, 15:28 E// původní oblivion jsem nehrál, tak možní hodnotím ta NPC až moc přísně, pokud je to dle staré předlohy 1:1.

Tak si tam na monitor přilep lístečky s Muž a Žena a máš namodováno - žádnej jinej rozdíl v tom není.killerek píše: ↑pát 25. dub 2025, 00:41 AllowedCry: Vypada to hodne slusne. Skyrim to ani nepotreboval, kdyz se namodoval, tak vypdalo hodne slusne. Teda hlavne Hladis pak dal dohromady luxusni balik modu i jeho uprav.
JInak za me je to tak nekdy v akci a s modem, co vrati na vyber mezi muzem a zenou misto nejakych typu ... Nejsem nejak fobni, ale prehanet se nic nema ....