Bez scalingu. Prijde mi to ok.
Moderátor: maXXmilian

madPav3L píše: ↑sob 26. dub 2025, 17:18Mám ho od října 2023 (563 dní). Přizpůsobil jsem se jedině tím, že hlavní panel mám automaticky skrývací, ikony na ploše automaticky skrývací po 3s (AutoHideDesktopIcons) a plocha černá tapeta. Využití media, hry, internet každé cca 1/3 času, jas nastaven na 40%.
Prvních měsíc jsem dělal Pixel Refresh každé 4 hodiny, když vyskočila hláška, ale to mě přestalo bavit... takže se dělá sám při nečinnosti monitoru. Panel Refresh (každých 1500 hodin) proběhl pokud si dobře pamatuji 2x.
Žádné známky vypálení nepozoruji, chrome mám pořád na stejném místě a tam se ikonky nehýbou, takže si myslím, že to bude první místo, kde by se to mohlo projevit.
2/3 kancl asi není ideální využití, ale pokud nebudeš mít otevřené pořád jedno a to samé okno, tak bych se nebál.
Jaké máte zkušenosti s čtením textu? Dá se na tom fungovat i pracovně?Hexik21 píše: ↑pon 28. dub 2025, 09:17 Pro Info: Já jsem bral loni AW3423DW z druhé roky. První majitel ho měl od nového a vůbec ho nevypínal, ikonky neschovával a letos v květnu končila záruka. Já osobně, jsem na něm pouštěl čištění obrazu tak jak to monitor vyžadoval každé 4 hodiny. Nicméně Burn-in tam byl a poměrně velký (inkonky + lišta). Takže reklamace u Dellu (stačily jen fotky, jmeno,štítek) - Do týdne jsem měl nový monitor. Tolik k tomu burn-inu a vlastní zkušenosti s podporou Dell.

Popravdě, na začátku to byl šok proti předchozímu IPS panelu stejných rozměrů, ale zvyknul jsem si a už to vůbec nevnímám, čte se mně dobře.